Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel RainPharma Delightful d-fence

RainPharma Delightful d-fence

€32,95
Vitamine D is onmisbaar voor je lichaam. Waarom? Omdat je lichaam helaas niet in staat is om dit zelf aan te maken.
Dinsdag tem zaterdag besteld voor 16:00, dezelfde dag verzonden.
Dieetexpert in online afslankprogramma's met winkel in Antwerpen
 • Dinsdag tem zaterdag besteld voor 16u, dezelfde dag verzonden
  of GRATIS ophalen in onze winkel
 • Gratis verzending vanaf € 50 ,-
  in de Benelux
 • Onze klanten geven ons een 9,4
  gebaseerd op meer dan 1800 échte reviews
 • Klantenservice
  makkelijk bereikbaar
Beschrijving

RainPharma vitamine D is verrijkt met vitamine K2 en opgelost in MCT olie

Vitamine D (eigenlijk een pro-hormoon) werd verrijkt met K2. Waarom? Vitamine D gaat calcium vrijmaken uit de darmen en in de bloedbaan brengen. Vitamine K2, wat ook in de Daily Boost en Mighty Night zit, gaat dan effectief de calcium uit de bloedbaan halen en zorgen dat het in de botten geraakt. 

MCT olie werd genomen omdat dit helemaal niet belastend is voor je lichaam en geen lipase nodig heeft om verteerd te worden in je lichaam. MCT is de drager van vitamine D en zorgt voor een goed transport in je lichaam.

RainPharma Delightful d-fence

Laat je je bloed controleren, dan is de kans heel groot dat je van je arts te horen krijgt dat je vitamine D te laag is. Logisch! Vitamine D is een vitamine dat je lichaam niet zelf kan aanmaken en voornamelijk voorkomt in vette vis, eieren en makreel. Laat het net dat zijn wat we tegenwoordig veel te weinig eten! Daarom nemen wij al jaren vitamine D van bij de apotheker maar nu hebben we het eindelijk zelf in onze winkel. YES YES YES!

Is vitamine D dan zo belangrijk in je lichaam? Zeker en vast. Zoals je kan zien op onderstaande afbeelding kan een tekort aan vitamine D tal van nadelen hebben: diabetes, astma, depressie, gewrichtspijn, hoge bloeddruk, enzovoort.

Vitamine D is zo belangrijk voor de stevigheid van je botten omdat het de opname van calcium bevordert, het gaat je spieren beter laten werken, het zorgt voor een gezonder immuunsysteem en gaat depressie tegen. Je wordt al gelukkig van gewoon maar te denken aan het plezier dat je aan je lichaam schenkt door dit extra te nemen.

We zijn dan ook echt zoooooooo blij dat we eindelijk de RainPharma Delightful d-fence deze week nog mogen verwachten. Een hoog gedoseerde dosis VEGAN vitamine D3 in MCT olie voor een nog betere opname door je lichaam.

Aanbevolen hoeveelheid van de RainPharma Delightful d-fence

Best is altijd 1-2 softgels per dag in te nemen. Wil je een kuur doen, dan neem je gedurende 6 weken 6 softgels.

Lees meer