Met een pure huidverbeterende behandeling helpen wij je ongeacht je leeftijd aan een mooie, stralende huid. Onze huidtherapeute voert een intensieve huidanalyse uit door middel van een Face Mapping techniek. Zo kunnen wij je voorzien van een behandeling die geheel aansluit bij jouw huidbehoefte.

Een huidverbeterende behandeling is zeer geschikt wanneer je last hebt van bijvoorbeeld acné, acnélittekens, couperose, doffe/droge/vette huid, fijne rimpels en lijntjes, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken etc.

Tijdens het persoonlijke consultgesprek met onze huidtherapeute ontvang je een advies over de behandeling die het best aansluit bij de huidbehoefte van je huid. Onze huidtherapeute is zeer intensief opgeleid waardoor je ervan verzekerd bent dat je door de beste specialiste wordt behandeld.

Face Mapping

GRATIS

Pro Skin 60’ Expert Active

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.
129 €

Pro Skin 60' Expert

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.
89 €

Pro Skin 30’ Expert Active

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s BioSurface Peel.
69 €

Pro Skin 30’ Expert

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.
49 €