De 4VOO producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken. Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. 4VOO distinct man is: minimale inspanningen met maximale resultaten.

Bel ons vandaag nog om uw volgende gezichtsbehandeling te plannen. Online boeken kan ook via deze link. 

Relaxing Treatment 60’

89,00 €

Business Treatment 30’

49,00 €

Power Boost 15’

25,00 €


Vanwege hogere testosteronniveaus produceren mannen meer olie dan vrouwen, wat resulteert in een hoger risico op verstopte poriën, acne en een matte huid. Regelmatige uitstapjes naar de spa voor een rustgevende en huidverbeterende gezichtsbehandeling kunnen ook andere mannelijke voordelen hebben, zoals een gladdere scheerbeurt met minder kans op irritatie en ontsteking.

Professionele gezichtsbehandelingen kunnen zowel gezondheids- als ontspanningsvoordelen bieden voor mannen. Er gaat niets boven relaxen en ontspannen terwijl onze deskundige schoonheidsspecialiste je huid reinigt en verjongt.

Als je te maken hebt met stress of gewoon wat kwalitatieve me-time nodig hebt, is een gezichtsbehandeling een uitstekende manier om te ontspannen.  

Gezichtsbehandelingen hebben ook een overvloed aan gezondheidsvoordelen, waaronder een jonger uitziende huid. Regelmatige gezichtssessies kunnen het natuurlijke verouderingsproces van je huid vertragen, wat resulteert in minder rimpels. Gezichtsbehandelingen kunnen je huid er ook gezonder en vernieuwd laten uitzien, omdat onzuiverheden uit de huid worden verwijderd en de poriën grondig worden gereinigd.

Onze gezichtsbehandelingen voor mannen kunnen het uiterlijk van alle huidtypen helpen verbeteren. Onze huidtherapeute gebruikt de 4VOO producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de mannenhuid.

Een professionele gezichtsbehandeling kan helpen de gezondheid, textuur en tonus van uw huid op lange termijn te behouden.