Bestelformulier 23 NOVEMBER

Het is bijna zover! Vrijdag 23 november is het Black Friday bij DJYM in Antwerpen. 
Via deze pagina heb je de mogelijkheid om je persoonlijk verlanglijstje door te geven. Heel eenvoudig! Je kan vervolgens je bestelling afhalen in Antwerpen of Humbeek.
Is dit verplicht? NEEN! Wij zijn vrijdag 23 november open van 10 uur tot 22 uur en serveren een hele dag door gezonde hapjes en drankjes en dat met een leuk achtergrondmuziekje.

Welke Rainpharma Black Friday voordelen zijn er voor jou? Gedurende deze dag betaal je GEEN BTW op alle Rainpharma producten. Dit wil zeggen dat de 6% op supplementen, shakes en startboxen wegvalt. Alsook de 21% op lichaamsverzorgingsproducten, geschenken en alle andere producten. Mooi, toch? MAAR DAT IS NIET ALLES!!!

  • Bij aankoop van drie verschillende producten ontvang je een mooie vilten wintertas (twv 39,95 EUR).
  • Bij aankoop van zes verschillende producten ontvang je ook de Sacred Seven Body Repair Oil (twv 49,95 EUR).
  • Heb je zes producten aangekocht, dan krijg je de kans om drie extra producten te kopen met 23% kassakorting. Welke producten dat zijn, verklappen we via onze nieuwsbrief. Dus schrijf je hier zeker op in (stuur ons een mailtje naar johan@djym.be)

Probeer drie reserve producten in te geven omdat je misschien bij product één tot en met zes al een product ingaf dat 23% korting krijgt. Alles is mogelijk tijdens Rainpharma Black Friday in Antwerpen.

Vul onderstaand formulier even in en wij zorgen ervoor dat je bestelling klaar staat om afgehaald te worden. Het duurt niet lang en zo ben je zeker dat alle producten aanwezig zullen zijn.
Geraak je niet tot bij ons op 23 november? Stuur ons dan een mailtje naar johan@djym.be en we zoeken samen een oplossing.

BELANGRIJK: Vermeld tijdens het invullen van één van de body producten of gift sets de geur. 

[powr-form-builder id=868815bc_1541606129]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »