BPost DJYM

 

De bezorgservice van DJYM

GEEN LEVERINGEN TUSSEN MAANDAG 11 JUNI EN ZATERDAG 16 juni.  


Voor het versturen van jouw pakjes werken wij samen met BPost. Onze pakjes worden dagelijks opgehaald. Als je bestelt voor 15.00 uur op werkdagen, wordt je pakje morgen geleverd. Ook levering op zaterdag. 

Thuis of op het werk


Wil je je bestelling graag thuis of op het werk ontvangen? Kies dan voor deze optie. Vanaf 50 euro is de verzending GRATIS binnen België. 
Niet thuis? Dan laat de bezorger een berichtje achter in je brievenbus. Je kan dan vragen voor een tweede aanbieding. Of je kan je pakketje gaan ophalen in het vermelde postkantoor.
 

In een afhaalpunt


Ben je niet vaak thuis? Dan kan je je bestelling altijd ophalen in een afhaalpunt van BPost. Je kan tijdens de bestelprocedure makkelijk aangeven op een kaart waar je je bestelling wenst op te halen. Eenvoudig, snel en zeker!

In een pakketautomaat


De nieuwste bezorgmethode van BPost! In heel België zijn er verschillende geautomatiseerde locaties waar jij je pakje kan ophalen. Heb je het moeilijk om openingsuren van afhaalpunten te respecteren? En is er meestal niemand thuis bij jou? Dan is dit dit sowieso de beste keuze voor jou.

Afhalen in de winkel


Wil je je pakje liever ophalen in onze winkel? Dat kan! Maak rustig je keuze en geef aan dat je je bestelling wenst op te halen in Antwerpen.

Levering op zaterdag


Wij leveren ook op zaterdag. Wil je je pakje graag op zaterdag ontvangen? Bestel dan ten laatste op vrijdag voor 15.00 uur 's middags..

Heb je nog een vraag? Bel ons 03 237 91 49