Whey Eiwitshakes

Hier vind je een overzicht van al onze wei eiwitshakes. 

Wei is een bijproduct dat ontstaat bij de productie van kaas uit koemelk. Het bevat ongeveer de helft van de melksuikers (ten opzichte van koemelk) en daarnaast eiwitten, vitaminen, mineralen. Er ontstaat weipoeder als het water hieraan wordt onttrokken. Weiproteïne-concentraat bevat 29%-89% van het gewicht aan pure eiwitten en daarnaast bevat het meer lactose, meer koolhydraten en soms ook (iets) meer vet. Het is arm aan caseïnes, daar deze categorie melkeiwitten in de wrongel achterblijft.
De beste en meest geavanceerde methode om wei-eiwitten te concentreren is de crossflow micro- en ultrafiltratie. Deze methode zorgt ervoor dat de wei bij lage temperatuur wordt gescheiden van vetten, lactose en andere melkeiwitten. De eiwitfracties die het immuunsysteem ondersteunen en spierherstel bevorderen, blijven vanwege de lage temperatuur intact.


Lees meer
Pagina 1 van 1
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »