Twee mijlpalen, één passie


Dit is mijn verhaal

Als we het bij DJYM hebben over jouw ‘nieuwe ik’, dan weet ik perfect waarover we spreken. Ik heb namelijk in mijn leven zelf twee grote ‘resets’ ingelast, en zo mijn passie voor gezonde voeding en orthomoleculaire voedingssupplementen ontdekt. Ik neem je graag mee in mijn verhaal.

Reset 1: het horecaleven achterlaten

Op mijn vijfentwintigste baatte ik een café en een feestzaal uit, en leefde ik niet alleen heel onregelmatig, maar ook heel ongezond. Al die nachten dat ik nog fastfood ging eten nadat ik mijn zaak sloot, eisten hun tol: op vijf jaar tijd kwam ik tien kilogram bij. Op mijn dertigste besefte ik dat het zo niet verder kon. Ik besloot de horeca achter me te laten en me te herpakken, en ik ging bij mijn ouders werken.

Proteïnedieet

In die periode kwamen de proteïnediëten op. Mijn moeder was bezig met een variant die ‘Pro’gram’ heette. Ik ging meedoen, want ik wou ook heel wat gewicht verliezen. Ik ging aan de slag met de poeders en maakte er cakes en andere desserts mee – iets dat me terug meenam naar mijn kindertijd, toen mijn grootmoeder me taarten leerde bakken. Het dieet boeide me en hielp me tien kilo kwijtspelen.

Van feestzaal naar fiets

Mijn nieuwe ik gaf me ongelofelijk veel zelfvertrouwen en energie; ik begon te sporten. Ik kreeg het wielervirus over van mijn vader en geen enkele uitdaging leek te groot. Samen beklommen we de Mont Ventoux en ik stapte de Dodentocht uit.


Reset 2: DJYM en premium merken

Nadien brak er weer een periode aan van aperitieven, comfort food en genieten ... tot op mijn veertigste. Mijn toenmalige relatie sprong af, en ik wou een stap verder gaan in mijn ‘new me’. Ik begon te fitnessen en nam proteïneshakes. In die periode evolueerde ik ook van manager naar ondernemer: DJYM zag het licht!

Als DJYM-zaakvoerder kwam ik in contact met het boek “Optimaal gezond zonder medicijnen” hetgeen
me wegwijs maakte in de wereld van orthomoleculaire voedingssupplementen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat er een nieuwe wereld voor me openging. Supplementen en diëten werden mijn grote passie ... en ze zijn dat tot op de dag van vandaag nog altijd.

Zo, nu weet je waar mijn interesses vandaan komen én waarom ik zo trots ben op DJYM waarmee we ook jou helpen ‘resetten’ wanneer je daar nood aan hebt!

Hans