TriggerPoint MB1 Massage ball

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Het laten herstellen van je spieren voor en na het sporten is belangrijk voor iedere sporter. Wanneer je last hebt van spierspanning in een probleemgebied is de MB1 Massagebal de ideale tool. Je kunt de spierspanning verminderen door gebruik te maken van

Lees meer

Bestel binnen:

en je bestelling vertrekt vandaag!
€14,90
Incl. btw

TriggerPoint MB1 Massage ball

Het laten herstellen van je spieren voor en na het sporten is belangrijk voor iedere sporter. Wanneer je last hebt van spierspanning in een probleemgebied is de MB1 Massagebal de ideale tool. Je kunt de spierspanning verminderen door gebruik te maken van de massagebal. Hierdoor draag je bij aan het spierherstel en heb je minder last van spierspanning.

Geschikt voor iedere sporter op elk niveau.

Doelgerichte druk in de diepte van het weefsel. Trigger Point massage bal voor de behandeling van ongemak en een stijf gevoel. De vaste zone biedt doelgerichte druk om dieper in de spier te dringen. Verandert van vorm bij verhoogde druk. De gestreepte zone kanaliseert het bloed en de zuurstof door het weefsel tijdens de massage.

MB1 is ontworpen om het gevoel van de handen van de therapeut na te bootsen. De vaste kern, gewikkeld in EVA-schuim, zorgt voor toepassen van de druk. Het oppervlak is makkelijk schoon te maken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »