Scheren doe je met de juiste producten

Filters
MEN3
MEN3 Workshop 5 december 2019
€45,00
Ben je ook toe aan anders scheren dan met de klassieke mesjes? Veel mannen wensen zichzelf eens te scheren met een authentiek open scheermes.
MEN3
MEN³ Safety Razor Houder
€46,00
Jouw scheerkwast gaat langer mee als deze omgekeerd hangt in een houder.
De MEN³ houder vakkundig vervaardigd in verchroomd nikkel past in de badkamer van elke Gentleman.
MEN3
Aftershave
€58,00
De MEN³ aftershave is dé ultieme afsluiter van jouw MEN³ scheerritueel en zorgt niet alleen voor een hydraterend en kalmerend effect van je huid, maar ook voor een subtiele geur die niet overheerst maar aantrekkelijk mannelijk is.
MEN3
Aftershave
€58,00
MEN3
MEN³ Open mes
€28,00
Scheren als een Gentleman - met een hypermoderne uitvoering van het instrument dat je grootvader reeds gebruikte - bespaart je heel wat geld, is gemakkelijk te hanteren en resulteert een perfect gladde en strakke look.
MEN3
MEN³ Safety Razor
€34,00
Het scheren met de MEN³  safety razor scheermes is goedkoper en levert een beter resultaat dan de standaard cartridge scheermesjes. Het model van de MEN3 safety razor geeft je terug het gevoel van vroeger. Het is simpel en minimalistisch, maar toch enorm
MEN3
Luxury Toilet Bag
€87,00
Een door MEN³ ontworpen en ambachtelijk geproduceerde luxe lederen toilettas om uw scheer- , verzorgings- en toiletartikelen in op te bergen. De toilettas is aan de binnenzijde bekleed ter bescherming van het leder en voorzien van meerdere opbergzakjes me
MEN3
Luxurious Experience Toiletry Bag (gevuld)
€334,00
De MEN³ Luxurious Experience Toiletry bag is een door MEN³ ontworpen en ambachtelijk geproduceerde prachtige toilettas gevuld met al uw scheerartikelen.
MEN3
Shaving Brush
€68,00
De MEN³ Shaving Brush met zwart paardenhaar is hét betaalbaar alternatief voor "Silvertip Badger" (duurste en zeldzaamste vorm van dassenhaar) en Uniek in zijn soort.
MEN3
Shaving Cream
€42,00
De MEN³ shaving cream is op alle gebied uniek in het segment van scheerzepen en wordt gebruikt door zowel de professionele barbier als de particulier die op zoek is naar dé ultieme scheersensatie.
MEN3
Pre-Shave
€38,00
De MEN³ pre-shave is een lichte aangename gel die meteen een instant boost geeft én de huid voorbereidt op de scheerbeurt
MEN3
Pre-Shave
€38,00