OKONO-chocolade en andere keto-essentials

Hier vind je tal van keto-essentials van OKONO. Denk aan de broodmix, de Pure MCT-olie en heerlijke spreads zoals de chocoladepasta en -kokosnootpasta.

Goed nieuws voor alle keto-lovers! Op deze pagina vind je alle keto-essentials die je nodig hebt om je dag door te komen. Denk aan de OKONO-broodmix waarmee je op een-twee-drie keto-vriendelijke sneetjes bakt; de Pure MCT-olie van OKONO die je kunt toevoegen aan je drankjes, salades en sauzen om je ketose te ondersteunen; en heerlijke spreads zoals de OKONO-chocoladepasta en -kokosnootpasta. Je energieniveau op een gezonde manier op peil houden? Dat was nog nooit zo makkelijk!Filters
OKONO
Pure MCT olie
Artikelcode 100943
€22,00
Deze Pure MCT-olie (500ml) wordt uitsluitend gemaakt van kokosvetzuren, in onze unieke en optimale mix van 80% C8 en 20% C10 middellange ketenvetzuren.
OKONO
Stone Age Bread
Artikelcode 100936
€6,40
Deze Stone Age Bread (450g) is het supergezonde Keto-alternatief voor gewoon brood - zonder bloem of gist en zonder extra suikers, toevoegingen of emulgatoren.
OKONO
Hazelnoot Chocoladepasta
Artikelcode 100935
€6,40
OKONO Hazelnoot Chocolade Spread geeft je die topping waar je naar op zoek was voor op je keto-vriendelijke brood, crackers of dessert.
OKONO
OKONO Kokosnootpasta
Artikelcode 100934
€6,40
OKONO Kokosnoot Spread geeft je die topping waar je naar op zoek was om te gebruiken op je keto vriendelijke brood, crackers of dessert.