Massage met een grote MMMMMM

Niet iedereen is even handig in het geven van massages. Een goede massage-olie is dan ook onontbeerlijk. Kies voor onze kostbare professionele massage- en lichaamsolie met een bijzondere samenstelling. Of probeer meteen onze massage honing. Het meest innovatieve massageproduct op de markt.
Filters
Rainpharma
Massage Olie Lemongrass 250ml
€40,30
Het extreem frisse, citroenachtige parfum heeft een ietwat bittere ondertoon en heeft een opmonterend effect.
Rainpharma
Professional Massage Oil 250ml
€39,00
Deze professionele massageolie met groot spreidvermogen is ideaal voor ontspannende, verzorgende of sportmassages.
Rainpharma
Massage Olie Ylang Ylang 250ml
€43,06
Ylang Ylang betekent zoveel als bloem der bloemen en staat symbool voor vrouwelijkheid. De olie wordt verkregen door destillatie van de verse, felgele bloemen die het hele jaar door aan de Canangaboom groeien. De verleidelijk zoete, zinnenprikkelende, haa
Rainpharma
Massage Olie Geranium 250ml
€43,16
Vers geplukte bloemetjes van de geranium zorgen voor de intense geur. Met zijn zoete specifieke parfum dat sterk naar rozen geurt, heeft geranium een troostend en kalmerend effect.
Rainpharma
Massage Olie Anise 250ml
€40,46
Een verfijnd geurend huis is een huis waarin jij en je vrienden en familie zich helemaal thuis voelen. Creër je eigen natuurlijke huisparfum en parfumeer je huis met delicate geuren.
Rainpharma
Massage Olie Pine 250ml
€40,68
Verse twijgjes en naalden van de dennenboom zorgen voor de intense geur. Het frisse, pittige en harsachtige parfum werkt vitaminerend.
Rainpharma
Massage Olie Patchouli 250ml
€42,52
De geur is intens en houtig, met een ondertoon van natte aarde. Alsof je op een zomerse dag, na een onweersbui, door een rijkelijke bloementuin loopt.
Rainpharma
Massage Olie Orange 250ml
€39,84
Schillen van rijpe sinaasappels zorgen door de intense geur. Het levendige, fruitig frisse parfum met zoete ondertoon werkt tegelijk opmonterend en rustgevend.
Rainpharma
Massage Olie Mandarin 250ml
€42,52
De vruchten van de mandarijnboom waren een traditioneel geschenk bij de Chinese Mandarijnen, waar ze hun naam aan danken. De zoetste onder de citrusoli‰Û¡ÌÝÌán wordt verkregen door koude persing van de mandarijnschillen. De zoetfrisse maar kruidachtige ge
Rainpharma
Massage Olie Eucalyptus 250ml
€40,16
Verse blaadjes en twijgen van de eucalyptusboom zorgen voor de intense geur. De karakteristieke sterke, scherpe, kamferachtige geur werkt heerlijk verfrissend en verkoelend.
Rainpharma
Massage Olie Rosemary 250ml
€41,00
Vers geplukte rozemarijn zorgt voor de intense geur. Het kruidige, houtige en muntachtige parfum werkt stimulerend.
Rainpharma
Massage Olie Lime 250ml
€40,22
Verse schillen van zoete limoen zorgen voor de intense geur. Met zijn levendige en lichtjes kruidige karakter werkt limoen enorm stimulerend.
Rainpharma
Massage Olie Thyme 250ml
€40,68
De intense, zoetkruidige geur van tijm voert je mee naar een weelderige kruidentuin in bloei. De olie wordt verkregen door destillatie van het bloeiende kruid van de plant. De geur is pikant zoet met een ondertoon van citroen en geeft kracht en energie. D
Rainpharma
Massage Olie Lavendel 250ml
€41,38
De bloeiende toppen van echte lavendel zorgen voor de intense geur. Met zijn zoete, kruidige karakter en ondertoon van bloemen en hout staat lavendel bekend om zijn rustgevende eigenschappen.
Rainpharma
Massage Olie Sage 250ml
€41,92
Bloeiende salie zorgt voor de intense geur. Het parfum is krachtig, fris en kruidig met een ondertoon van kamfer en werkt heerlijk stimulerend.
Rainpharma
Massage Olie Peppermint 250ml
€41,00
Freshly picked mint leaves provide the intense fragrance. Strong and fresh, minty and slightly sweet: youÌÎå´ll be pleasantly surprised by the refreshing effect of peppermint