Haarverzorging: RainPharma Shampoo en véél meer

‘Als je haar maar goed zit’, toch? Gun je stekeltjes, sluike lokken of weelderige krullen het allerbeste met de haarverzorging van RainPharma. Het gamma werd speciaal ontwikkeld om je een mooie, sterke, gezonde en volumineuze haardos te bezorgen. Weg rode hoofdhuid, weg schilfers, en weg vervelende jeuk. Het geheim? Alleen maar plantaardige ingrediënten! Die vind je bijvoorbeeld in de RainPharma Shampoo en de RainPharma Conditioner, die geschikt zijn voor elk haartype (zelfs voor gekleurd haar). Graag een glamoureuze glans? Verwen jezelf dan op tijd en stond met een Rainpharma Charming Broccoli Seed Mask!

Filters
RainPharma
Pure Shampoo
Artikelcode 000177
€39,95
Deze RainPharma shampoo is geschikt voor ieder type haar. Eindelijk krijg je haar de verzorging die noodzakelijk is. Weg met schilfers en rode hoofdhuid.
RainPharma
Pure Shampoo
€39,95
RainPharma
Fascinating Broccoli Seed Oil
Artikelcode 000160
€69,95
RainPharma Fascinating Broccoli Seed Oil zuivert, verzacht en voedt de huid. Bovendien heeft broccolizaadolie een heilzaam effect op de huid na blootstelling aan de zon. Daarnaast kan je deze olie ook op je haar gebruiken, voor glanzende, niet pluizende l
RainPharma
Skin Wash Duo Tray
Artikelcode 100854
€14,95
De duo tray is het perfecte alternatief voor onze Skin Wash houdertjes, als je niet in je muren kan boren. Je kan er twee Skin Washes in zetten.
RainPharma
Skin Wash Duo Tray
€14,95
RainPharma
Charming Broccoli Seed Mask
Artikelcode 2154
€49,95
Mama heeft altijd gelijk: broccoli is goed voor je. Maar wist je dat deze groene superheld ook je huid en haar een boost geeft?
RainPharma
Authentic Conditioner
Artikelcode 000186
€24,95
Na een heerlijke natuurlijke wasbeurt met Pure Shampoo, zorgt Authentic Conditioner voor de nishing touch. Deze 100% plantaardige verzorgende conditioner maakt je haar makkelijker doorkambaar na het wassen en geeft je lokken meer volume. Natuurlijke sili
RainPharma
Pure Shampoo 60 ml
Artikelcode 000337
€14,95
Deze RainPharma shampoo is geschikt voor ieder type haar. Eindelijk krijgt je haar de verzorging die noodzakelijk is. Weg met schilfers en rode hoofdhuid.
RainPharma
Pure Shampoo 60 ml
€14,95