Je ziet er fantastisch uit. Dat hoeven we je niet te vertellen, want dat weet je zelf ook wel, maar we doen het tóch, gewoon omdat het kan. Wil je blijven stralen en je lichaam verder ondersteunen? Dan kun je terugvallen op onze BOOST-kuurDe nodige vitaminen en mineralen, maar ook visolie en carnitine: aan straffe ingrediënten geen gebrek!

 

 

Daily Boost

Dit is een complete mix aan vitaminen en mineralen om de dag mee te starten, met onder meer vitamine B12, magnesium en zink. Even essentieel bij het ontbijt als je kopje koffie of je tas thee!

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's ochtends.


Mighty Night

De dag goed afsluiten doe je met dit multivitaminesupplement. Het zit boordevol goodies die je lichaam ‘s nachts het beste opneemt, zoals calcium, vitamine K2 en selenium. Het ideale slaapmutsje dus.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's avonds.

Ultra Omega 3

Deze krachtige capsules bezorgen je de nodige onverzadigde vetzuren. Dit type vetzuren beschermt je tegen hart- en vaatziekten en vormt een essentieel onderdeel van een gezond voedingspatroon.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's ochtends, 1 softgel 's middags.

Omega Zen

Een van de hoofdbestanddelen van deze kanjer is saffraan, dat de circulatie verbetert en je cellen beschermt met zijn antioxidatieve werking.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's avonds.

Water Relax

Help je lichaam ontspannen en ontzuren dankzij dit supplement op basis van magnesium, kalium en vitamine C. Verzurende factoren zijn bijvoorbeeld stress of ongezonde voeding. Bovendien bevat Water Relax kalium, dat je lichaam stimuleert om vocht los te laten en zo komaf maakt met zware benen.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's ochtends.

High Tech AOX

Deze superster onder de antioxidanten zet een rem op het verouderingsproces door vrije radicalen te neutraliseren. Vrije radicalen ontstaan onder meer door stress, zon en ongezonde eet- en leefgewoontes.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 capsule 's middags.

Dry Energy

Bevorder de omzetting van vetten naar energie met deze bijzondere vorm van carnitine. Dat ‘droog staan’ waar sportmensen het over hebben? Dat gaat hierover!

Aanbevolen dosering in deze kuur: 2 capsules 's ochtends.

Dynamic Q10

Je lichaam maakt zelf Q10 aan, maar een extraatje is altijd welkom om je vetverbranding te bevorderen en vermoeidheid tegen te gaan. Q10 helpt je bovendien om een hoge bloeddruk te bestrijden, overgevoeligheid voor de zon te vermijden en wondgenezing te versnellen.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's ochtends.

Super C Boost

Geef je immuunsysteem en metabolisme een zetje met deze onmisbare vitamine C-bom. Hij verhoogt je weerstand én zorgt ervoor dat je lichaam de andere supplementen beter opneemt. Win-win.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 capsule 's ochtends.

Delightful d-fence

Je hebt vitamine D nodig om je botten stevig te houden en je spieren beter te laten werken. En de kans is groot dat je met een tekort aan deze krachtpatser kampt! Je lichaam kan namelijk zelf geen vitamine D aanmaken, maar haalt het uit voedingsmiddelen die we steeds minder eten, zoals vette vis. D-fence to the rescue!

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's ochtends. 

 

Rainpharma Shake

Met een Shake gun je jezelf een fikse dosis proteïne. En da’s goed nieuws, want eiwitten zijn dé bouwstenen van je lichaam. Ze bezorgen je de nodige energie om de dag door te komen, helpen lichaamsweefsels aanmaken en herstellen, en geven je langer een verzadigd gevoel.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 Rainpharma Shake per dag.