Nooit meer terug naar die dagen waarop je alleen met de grootste moeite uit je bed geraakte; je door de uren strompelde in de plaats van sprong; en meer geeuwde dan glimlachte. Oké, kleine dipjes kun je nooit volledig uitsluiten, maar met onze ENERGIE-kuur beperk je ze in elk geval tot het absolute minimum. Gun jezelf dat duwtje in de rug!

 


Daily Boost

De juiste voeding geeft energie, maar deze aanvullende mix zorgt pas écht dat je de meest complete combinatie aan vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Want hoe gezond en gevarieerd je ook eet, de kans is heel groot dat je maaltijden je lichaam niet alles geven wat het nodig heeft om optimaal en fit te functioneren.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's ochtends.

 

Mighty Night

‘s Nachts de batterijen opladen om overdag meer energie te hebben? Dat doe je des te grondiger met dit multivitaminesupplement vol calcium, vitamine K2, selenium en andere goodies. Sweet dreams!

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's avonds.

High Tech AOX

Bij de energieproductie ontstaan vrije radicalen die schade kunnen toebrengen aan je weefsels en cellen. Ze tasten het immuunsysteem aan en leiden onder andere tot vermoeidheid en vroegtijdige veroudering. Maar geen nood: de antioxidanten in dit supplement maken zo komaf met die boosdoeners!

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 capsule 's middags.

Dynamic Q10

Gun je hersenen, je hart en andere organen die veel energie vragen dit welkome extraatje, en blijf fysiek én mentaal fit.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 3 softgels 's ochtends.

 

Mood

Deze boost op basis van onder meer ginseng, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, carnitine en glutamine mag absoluut niet ontbreken in een energiekuur. Hallo, productiviteit; bye bye, vermoeidheid.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 zakje 's ochtends na het ontbijt.

 

Delightful d-fence

Dit supplement vormt een essentiële toevoeging, want heel wat mensen kampen zonder het te weten met een gebrek aan vitamine D. De kenmerken van zo’n tekort? Een moe en futloos gevoel dat je uiteraard liever kwijt bent.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's ochtends. 

 

Rainpharma Shake

Dit gezonde tussendoortje boordevol vezels en eiwitten doet je meteen fitter voelen. En het is nog eens ongelofelijk lekker ook!

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 Rainpharma Shake per dag.