Huidverzorging begint niet bij de crèmes die je smeert, maar bij wat je eet. Om je huid van binnenuit te blijven ondersteunen, stelden we een speciale HUID-kuur samen. Mooi meegenomen: onze multivitaminepreparaten geven ook je haar en nagels een boost, én ze verbeteren je metabolisme. Shiiiine on!

 

 


Daily Boost

Dit is een vitaminekuur voor je huid, haren en nagels die werkelijk alle essentials bevat, van vitamine A tot zink. Je huid bestaat uit eiwitten, en heeft voldoende vitaminen en mineralen nodig om die eiwitten goed op te bouwen. Daily Boost helpt je een handje.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's ochtends.

 

Mighty Night

Als eiwitten de bakstenen van je huid zijn, dan vormen de ingrediënten van Mighty Night het cement! Deze partner-in-crime van Daily Boost bevat de mineralen en vitaminen die je ‘s nachts het beste opneemt.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's avonds.

Ultra Omega 3

Omega 3-visolie voedt je huid, maakt komaf met droge plekken en gaat huidontstekingen tegen. De visolie van RainPharma is met veel zorg gezuiverd en bevat dus geen zware metalen.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's ochtends, 1 softgel 's middags.

Omega Zen

Dit antioxidatieve supplement werkt wondhelend, ontstekingsremmend en anti-allergisch. De niet-zo-geheime ingrediënten? Omega 3 en echte saffraan, want alleen het beste is goed genoeg voor je lichaam!

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's avonds.

 

Water Relax

Deze bijzondere combinatie van magnesium, kalium en vitamine C helpt het celdelingsproces op punt te houden en je collageenvorming te ondersteunen. Collageen kun je niet missen omdat het je huid stevig en tegelijk soepel houdt.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's ochtends.

High Tech AOX

Bescherm je huid tegen de schadelijke effecten van onder meer stress en uv-stralen met de hooggedoseerde antioxidanten in High Tech AOX.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 capsule 's middags.

Dry Energy

Deze topper zorgt voor anti-aging op het niveau van de cellen. Mooi meegenomen: Dry Energy bevat een flinke dosis carnitine, dat ook je vetmetabolisme een duwtje in de rug geeft.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 2 capsules 's ochtends.

Dynamic Q10

Q10 bevordert je vetverbranding en de energieproductie, en stimuleert zo onder meer de huidvernieuwing. Bovendien is dit voedingssupplement gemaakt met de nieuwste generatie Q10, ubiquinol, dat optimaal door het lichaam wordt opgenomen.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's ochtends.

Super C Boost

Deze ‘boost’ maakt zijn naam helemaal waar, door je huid te verstevigen en de aanmaak van collageen te stimuleren. En wist je dat vitamine C je lichaam ook nog eens aanmoedigt om de andere supplementen beter op te nemen?

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 capsule 's ochtends.

 

Delightful d-fence

Vitamine D helpt je rimpels bestrijden en fijne lijntjes in je huid te voorkomen. In dit supplement zit ook MCT-olie, de ideale drager voor vitamine D die het goedje vlot door je hele lichaam transporteert.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's ochtends.

A.A.P. Anti Aging Powder

Dit is hét anti-agingmiddel bij uitstek, dankzij de collageen die je huid hydrateert, verzacht, verstevigt en voller maakt. Bovendien bevat de unieke A.A.P.-formule hyaluronzuur, gebufferde vitamine C, MSM, koper, mangaan, silicium, glucosamine en chondroïtine – stuk voor stuk kanjers die je huid doen stralen.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 zakje 's avonds een half uur voor het slapengaan.


Rainpharma Shake

Met deze smakelijke shake gun je je lichaam voldoende eiwitten om voor jou een mooie huid op te bouwen. Je huid bestaat immers uit eiwitten, dus waar kun je ze meer plezier mee doen dan met een proteïneshake?

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 Rainpharma Shake per dag.

.