Als je vaak of graag sport, dan wil je op je lichaam kunnen rekenen en het goed verzorgen. Om voldoende te herstellen, volstaat het niet om af en toe rust te nemen. Je hebt de juiste voedingssupplementen nodig – en die helpen je dan weer om het maximum uit je trainingen te halen. Minstens dubbele winst dus, met onze SPORT-kuur!

 


Daily Boost

Een compleet dieet is cruciaal, zeker voor een sporter. Daarom waakt deze mix aan vitaminen en mineralen er mee over dat je geen tekorten oploopt. Chroom, jodium, magnesium, koper, mangaan, selenium, zink, vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12: you name it, en het zit erin.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's ochtends.

 

Mighty Night

Van vitamine K2 tot calcium, zink, koper en selenium: deze avondlijke tegenhanger van Daily Boost ondersteunt je ten volle. En daardoor kan jij weer volop rekenen op je lichaam tijdens je fiets-, loop-, wandel-, fitness- of zwemsessies.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's avonds.

Ultra Omega 3

Sporters hebben een flinke omega 3-behoefte om hun gewrichten soepel te houden, het herstel te bevorderen en de weerstand te verhogen. Deze visolie mag dus niet ontbreken in je voedingsschema.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's ochtends, 1 softgel 's middags.

Water Relax

Deze tabletten helpen je lichaam ontzuren, ontlasten en ontspannen, zelfs na de meest intensieve trainingssessies. Gedaan met pijnlijke spierkrampen!

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's ochtends, 1 tablet 's avonds.

 

High Tech AOX

Tijdens het sporten ontstaan vrije radicalen, die schadelijk kunnen zijn voor je lichaam. De antioxidanten in dit supplement neutraliseren de boosdoeners, waardoor je spiercellen beter herstellen.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 capsule 's middags.

Dry Energy

De naam van dit supplement verwijst naar het ideale vetpercentage als sporter. Dry Energy helpt je dat ideaal bereiken door je vetverbranding te boosten en je meer energie te geven. Klaar om hoge toppen te scheren?

Aanbevolen dosering in deze kuur: 2 capsules 's ochtends, 2 capsules 's middags.

Dynamic Q10

Wie veel of intensief sport, krijgt al snel een teveel aan vrije radicalen. Het co-enzym Q10 werkt in tandem met High Tech AOX om die ‘oxidatieve stress’ uit je lijf te krijgen.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's ochtends, 1 softgel 's middags.

Super C Boost

Dit vitamine C-bommetje zorgt ervoor dat je weerstand op punt blijft tijdens en na intensieve inspanningen.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 capsule 's ochtends, 1 capsule 's middags, 1 capsule 's avonds.

 

Delightful d-fence

Vitamine D is cruciaal om je botten en spieren sterk te houden, en om de hersteltijd na het sporten in te korten. Zo ben je sneller klaar om er weer tegenaan te gaan!

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's ochtends.

A.A.P. Anti Aging Powder

Dit poeder is een echte sportersvriend. Hoe ouder je wordt, hoe minder collageen je aanmaakt, en hoe strammer je gewrichten en spieren worden. Deze collageenboost garandeert de nodige compensatie, zodat je van die ongemakken geen last hebt.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 zakje 's avonds een half uur voor het slapengaan.Rainpharma Shake

Een proteïneshake helpt je om spieren op te bouwen en om optimaal te herstellen – geen overbodige luxe! Wist je dat je als (duur)sporter 1,2 tot 1,6 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht per dag nodig hebt? Een Shake maakt het makkelijker om aan die dagelijks aanbevolen hoeveelheid te komen, en ‘t is nog lekker ook.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 Rainpharma Shake per dag.

.