Veel zakendiners en andere sociale verplichtingen in de agenda? Daar kijk je misschien met gemengde gevoelens naar. Ze zijn leuk, maar ook belastend voor je lichaam. Om er beter van te herstellen, ontwikkelden we een UITSCHUIVERS-kuur. Géén excuus om jezelf te laten gaan, maar wel een beetje hulp om de schade te beperken als je eens moet zondigen.

 


Daily Boost

Als je even niet zo gezond hebt gegeten, zorgt deze complete mix ervoor dat je toch alle nodige vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Denk aan: chroom, jodium, magnesium, koper, mangaan, selenium, zink, vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, D, E, H en K2.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's ochtends.

 

Mighty Night

Dit supplement bezorgt je net als Daily Boost onmisbare mineralen en vitaminen, maar dan de varianten die je lichaam ‘s nachts het beste opneemt. Het bevat meer dan twintig actieve ingrediënten in de juiste dosis én van bijzonder hoge kwaliteit.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 tablet 's avonds.

High Tech AOX

AOX rijmt op detox, en da’s niet zonder reden. De antioxidanten in deze topper werken namelijk de vrije radicalen weg die ontstaan door niet-zo-gezonde leefgewoonten en stress.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 capsule 's middags.

Dry Energy

Dry Energy is ideaal om je vetverbranding te boosten, met dank aan het hoofdbestanddeel carnitine. Een beetje hulp om je metabolisme eens goed te laten werken, is altijd mooi meegenomen, niet?

Aanbevolen dosering in deze kuur: 2 capsules 's ochtends, 2 capsules 's middags, 2 capsules 's avonds.

 

Dynamic Q10

Een volle agenda gaat vaak gepaard met vermoeidheid. Er zijn nu eenmaal grenzen aan je energiepeil! Krik het weer op met dit populaire supplement, met de Q van ‘quick win’.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 softgel 's ochtends, 1 softgel 's middags, 1 softgel 's avonds.

Rainpharma Shake

Met een Shake gun je jezelf een fikse dosis proteïne. En da’s goed nieuws, want eiwitten zijn dé bouwstenen van je lichaam. Ze bezorgen je de nodige energie om de dag door te komen, helpen lichaamsweefsels aanmaken en herstellen, en geven je langer een verzadigd gevoel.

Aanbevolen dosering in deze kuur: 1 Rainpharma Shake per dag.

.