Haal meer uit je workout met een SynTech-proteïneshake

De SynTech-proteïneshakes zijn licht verteerbaar en ongelofelijk lekker. Geen chemische smaak in je mond, maar een heerlijk natuurlijk aroma. Bestel ze hier.

Het Belgische merk SynTech stelt al haar sportvoedingsproducten met de grootste zorg samen. De SynTech-proteïne- of eiwitshakes die je op deze pagina vindt, zijn licht verteerbaar en ongelofelijk lekker. Geen chemische smaak in je mond dus, maar een heerlijk natuurlijk aroma. Meng het poeder met water en geniet, terwijl je de ontwikkeling en het behoud van je spiermassa op een verantwoorde manier ondersteunt. SynTech SynPro Whey, SynChronize, SynPro Vegan of SynPro Matrix: wat is jouw favoriet?Filters
SynTech
SynChronize
Artikelcode 100874
€62,90
SynChronize is een uitgekiende combinatie van snelle en trage proteïnen, een strategische hoeveelheid low-impact koolhydraten, en synergetisch samenwerkende Creatine, Beta-alanine en L-leucine.
SynTech
SynChronize
€62,90
SynTech
SynPro Vegan
Artikelcode 100873
€32,90
SynTech vegan voedingssupplement in poedervorm met zoetstoffen op basis van Erwt Proteïnen; Geheel lactose-, gluten- en sojavrij.
SynTech
SynPro Vegan
€32,90
SynTech
SynPro Matrix
Artikelcode 100871
€36,90
SynPro Matrix is een krachtige Time-release matrix van snelle, intermediaire en trage proteïnefracties: 3 soorten weiproteïnen, ei-albumine en sojaproteïnen.
SynTech
SynPro Matrix
€36,90
SynTech
SynPro Whey
Artikelcode 100867
€34,90
SynPro Whey is een "instant whey" proteïne van uitstekende kwaliteit. Het bestaat uit een weiproteïnen isolaat en een weiproteïnen concentraat.
SynTech
SynPro Whey
€34,90