Kom meer te weten over de producten en test deze uit tijdens één van onze events.

Voorlopig gaan er geen Workshops door omwille van de Corona maatregelen.

Wij organiseren meerdere keren per maand verschillende workshops. Zo ontdek je alle juiste informatie over het onderwerp waar jij meer wenst over te leren. Na afloop van elke workshop ontvang je een goodie-bag en een waardebon die je kan gebruiken bij ons in de winkel. 

De workshops gaan over onze diëten, onze gelaatsverzorgingsproducten, over make-up, maar ook over de producten speciaal voor de mannen.

Tien jaar ervaring in het RainPharma dieet en Lignavita dieet heeft ons tal van ervaring gebracht. Per jaar starten er honderden klanten op waardoor we bijna elke "probleemsituatie" binnen het dieet al hebben beleefd en we je dus de juiste begeleiding kunnen bieden. Tijdens de informatie-avonden van deze diëten, krijg je de mogelijkheid om elk dieet wat van dichterbij te bekijken en beslis je welk dieet het beste bij je past.

Door onze jarenlange expertise opgebouwd in de mannenhuid zijn wij binnen Antwerpen het enige echte men-care expert centrum. Een mannenhuid is anders dan een vrouwenhuid en verwacht dus ook een andere behandeling met andere producten.

Wens je graag meer te weten te komen over onze RainPharma producten, over de Dermalogica producten, over de make-up van Studio Mino? Dan laten we je graag al deze producten testen tijdens één van onze workshops. Per deelnemer gaan we kijken welke producten het beste aansluiten bij jouw type huid.

Ben je nog niet overtuigd? Contacteer ons dan zodat we samen kunnen uitpluizen welke workshop jij het beste volgt.

Filters
Geen producten gevonden...