Ben je op zoek naar een afslankprogramma met persoonlijke begeleiding, maar kan je niet steeds fysiek aanwezig zijn tijdens je coaching sessies? Dan is een online afslankprogramma bij DJYM misschien wel iets voor jou.

Bij DJYM zijn we ervan overtuigd dat het anno 2022 niet meer nodig is om wekelijks fysiek tegenover elkaar te zitten. We weten dat het soms al druk genoeg kan zijn en niet iedereen bij ons in de buurt woont, dus daarom hebben we dit online traject aan onze afslankprogramma’s toegevoegd.

Wees gerust, onze online-aanpak is even doeltreffend als onze face tot face trajecten.

Begeleiding online afslankprogramma

Bij de start van jouw persoonlijk online afslanktraject, beginnen we met een live of online intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijg je alle informatie over je dieet, de producten en stellen we op basis van jouw doelen een persoonlijke traject voor je samen. We maken overzichtelijke schema's en bezorgen je deze achteraf via e-mail en in de DJYM-app.

Nu je persoonlijke traject is uitgestippeld, zullen we je gedurende 1,5 jaar begeleiden aan de hand van wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse check-ups. Deze check-ups verlopen steeds via een platform naar jouw keuze. Een gewoon telefoongesprek, Skype, FaceTime, WhatsApp,... we doen waar jij je comfortabel bij voelt. Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreid aanbod aan professionele video-tutorials die je ook op weg helpen tijdens jouw dieet.

Zit je nog met vragen of weet je niet welk traject het beste bij jou past? Tijdens een gratis online of offline gesprek bepalen we samen welk programma het beste bij jou past.

DJYM gesprek aanvragen


Waarom DJYM?

De DJYM-app

Tot slot krijg je toegang tot de DJYM-app om je online afslankprogramma zo vlot mogelijk te laten verlopen.
In deze app kan je alle informatie over jouw dieet terugvinden zoals de video-tutorials, overzichtelijke schema’s, onze webshop,... Maar ook handige restaurant tips, het bijhouden van je koolhydraten inname of persoonlijke timers die je herinneren aan je eiwitshakes.

Maak je online afslankprogramma nog eenvoudiger

Naast de persoonlijke coaching, video tutorials en de handige app kan je nog enkele zaken in huis halen om jezelf nog een extra duwtje in de rug te geven.

Kookinspiratie

Soms heb je duizend-en-een ideetjes, soms ontbreekt het je gewoon aan inspiratie. In dat laatste geval is ons eerste boek je reddingsboei! We namen er maar liefst zestig gerechten in op, die je niet alleen verrassen, maar die ook nog allemaal toegelaten zijn tijdens jouw afslankingstraject!

Onze gerechten bevatten geen gedetailleerde stappenplannen, kooktijd of bereidingswijzen. Ze zijn namelijk su-per-simpel!

Weegschaal

Tijdens onze fysieke programma’s doen wij tijdens elke sessie een complete lichaamsanalyse. Wil jij ook zo’n analyse van thuis uit doen? Schaf je dan een van onze Tanita-weegschalen aan zodat je nauwkeurig je afslanktraject kan opvolgen.

De RD-953 weegschaal kan je zelfs koppelen met de MyTanita-app van waaruit je je meetresultaten op geplande tijdstippen naar ons kan doormailen. Op die manier blijven wij ook steeds op de hoogte van jouw vorderingen en kunnen we jouw online traject bijsturen waar nodig.

FAQ - online afslankprogramma

Hoe lang duurt een online begin- en opvolgingsconsultatie?
Bij de beginconsultatie wordt er een uurtje ingepland om jouw wensen, levensstijl en doelen te bespreken. Van daaruit wordt de timing en haalbaarheid van je online afslankprogramma bepaald en wordt er een persoonlijk plan opgesteld. De opvolgingsconsultaties duren steeds een kwartier, waarbij we de resultaten bespreken en we luisteren naar de moeilijkheden die je ondervindt, zodat we jouw traject steeds kunnen blijven bijsturen naar jouw wensen en noden.

Kan ik producten los kopen of moet ik een online traject volgen?
Je kan alle producten bij ons aankopen zonder een afslankprogramma te volgen. Toch zijn er strikte regels die je tijdens het Rainpharma dieet zeker moet volgen. Ook al volg je deze regels, kan het toch zijn dat je niet goed afvalt. Tijdens de persoonlijke begeleiding sporen we de oorzaak hiervan op en zorgen we ervoor dat je jouw traject snel opnieuw kan starten. Wil je toch graag begeleid worden? Aarzel dan niet om ons te contacteren of langs te komen in onze winkel.