Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU

Smart Nutrition Project

Het alternatief voor een strikt dieet

Niemand geniet echt van een dieet. Maar tegelijkertijd kunnen we niet langer negeren dat obesitas een wereldwijde bedreiging voor de gezondheid van de mens is. En daarom willen wij een oplossing aanbieden die jou helpt die ongezonde kilo's voor eens en voor altijd te verliezen. Makkelijk, niet te veel regels en haalbaar voor iedereen. Het Smart Nutrition Project is de 'soft' versie van het meer strikte Rainpharma dieet.

Hoe werkt het RainPharma Smart Nutrition Project?

Het Rainpharma Smart Nutrition Project is een slim, kort een eenvoudig programma als noodzakelijke aanvulling bij afslankende, anti-cellulite of spierverstevigende behandelingen. Heb je even alle remmen los gelaten dan merk je dit meteen aan je huid. En voor iedereen die heel binnenkort een belangrijk feest of strandvakantie heeft gepland en toch graag wat kilootjes wil verliezen op een niet te complexe en niet te strenge manier is het Rainpharma Smart Nutrition Project DE oplossing.

Ideaal voor sporters en seizoendiëters

Ook zeer gewild door sporters die hun buikvet willen verminderen zodat die sixpack tevoorschijn komt. Je volgt dit programma liefst minstens 1 week en zo lang als je zelf wil. Zelfs een break van 3 dagen zo af en toe kan al wonderen doen om slechte gewoontes of stressvolle periodes even te resetten.

Tijdens een intake gesprek leggen wij je de regels uit.

Doe je dit dieet liever zonder begeleiding? Dat kan ook! In de Smart Nutrition Box zit een boekje dat alles uitlegt om zelf aan de slag te gaan.

smart nutrition box rainpharma

Wat zit er in het startpakket?

Wat zit er juist in een Smart Nutrition Startbox
(Aankoopprijs vanaf 163 EUR, waarde aangekochte producten: 202,65 EUR).

- 1 RainPharma Shake naar keuze
- 1 Doosje Daily Boost (60 tabs voor twee maanden)
- 1 Doosje Mighty Nine (60 tabs voor twee maanden)
- 1 Doosje Dry Energy (60 caps voor twee weken)
- 1 Doosje Dynamic Q10 (45 caps voor 22 dagen)
- 1 RainPharma Shaker
- Informatieboekje

Ik ga direct zelf aan de slag
balance_program_volgen_bij_djym

Liever wat begeleiding?

Het Smart Nutrition Project is eigenlijk een doe-het-zelf programma. Maar we laten je natuurlijk niet in de kou staan. Heb je graag wat persoonlijke begeleiding bij dit makkelijke programma? Wij staan voor je klaar. Gratis. Hier kan je eenvoudig online een afspraak maken.

Afspraak maken