Smart Nutrition Project

Het alternatief voor een strikt dieet

Niemand geniet echt van een dieet. Maar tegelijkertijd kunnen we niet langer negeren dat obesitas een wereldwijde bedreiging voor de gezondheid van de mens is. En daarom willen wij een oplossing aanbieden die jou helpt die ongezonde kilo's voor eens en voor altijd te verliezen. Makkelijk, niet te veel regels en haalbaar voor iedereen. Het Smart Nutrition Project is de 'soft' versie van het meer strikte Rainpharma dieet.

smart nutrition project button 1

Hoe werkt het RainPharma Smart Nutrition Project?

Het Rainpharma Smart Nutrition Project is een slim, kort een eenvoudig programma als noodzakelijke aanvulling bij afslankende, anti-cellulite of spierverstevigende behandelingen. Heb je even alle remmen los gelaten dan merk je dit meteen aan je huid. En voor iedereen die heel binnenkort een belangrijk feest of strandvakantie heeft gepland en toch graag wat kilootjes wil verliezen op een niet te complexe en niet te strenge manier is het Rainpharma Smart Nutrition Project DE oplossing.

Ideaal voor sporters en seizoendiëters

Ook zeer gewild door sporters die hun buikvet willen verminderen zodat die sixpack tevoorschijn komt. Je volgt dit programma liefst minstens 1 week en zo lang als je zelf wil. Zelfs een break van 3 dagen zo af en toe kan al wonderen doen om slechte gewoontes of stressvolle periodes even te resetten.

Tijdens een intake gesprek leggen wij je de regels uit.

Doe je dit dieet liever zonder begeleiding? Dat kan ook! In de Smart Nutrition Box zit een boekje dat alles uitlegt om zelf aan de slag te gaan.

Inhoud van het startpakket

Wat zit er juist in een Smart Nutrition Startbox
(Aankoopprijs vanaf 163 EUR, waarde aangekochte producten: 202,65 EUR).

- 1 RainPharma Shake naar keuze
- 1 Doosje Daily Boost (60 tabs voor twee maanden)
- 1 Doosje Mighty Nine (60 tabs voor twee maanden)
- 1 Doosje Dry Energy (60 caps voor twee weken)
- 1 Doosje Dynamic Q10 (45 caps voor 22 dagen)
- 1 RainPharma Shaker
- Informatieboekje

Smart Nutrition Project

Wat zullen we vanavond weer eens eten?

Soms heb je duizend-en-een ideetjes: somt ontbreekt het je gewoon aan inspiratie. In dat laatste geval is ons eerste boek je reddingsboei! We namen er maar liefst zestig gerechten in op, die je niet alleen verrassen (ooit al eens avocado's in de over gestopt?), maar die ook nog eens gezond en caloriearm zijn. Én allemaal toegelaten tijdens de eerste fase van jouw afslankingstraject!

Onze gerechten bevatten geen gedetailleerde stappenplannen, kooktijd of bereidingswijzen. Ze zijn namelijk su-per-simpel!

GRATIS bij elk traject.

Je thuis zelf wegen?

Schaf je een Tanita-weegschaal aan voor een doe-het-zelf complete lichaamsanalyse. Zo kan je nauwkeurig je afslanktraject opvolgen. Handig, accuraat, en het bespaart je de verplaatsing.

Onze RD-953 kan je zelfs koppelen met de MyTanita-app van waaruit je je meetresultaten op geplande tijdstippen naar ons kan doormailen.