Het alternatief voor een strikt dieet

Niemand geniet echt van een dieet. Maar tegelijkertijd kunnen we niet langer negeren dat obesitas een wereldwijde bedreiging voor de gezondheid van de mens is. En daarom willen wij, samen met RainPharma, een oplossing aanbieden die jou helpt die ongezonde kilo's voor eens en voor altijd te verliezen. Makkelijk, niet te veel regels en haalbaar voor iedereen.

Daarom hebben we nu het Smart Nutrition Project. Dit is de 'soft' versie van het meer strikte Rainpharma dieet.

Hoe werkt het RainPharma Smart Nutrition Project?

Het Rainpharma Smart Nutrition Project is een slim, kort een eenvoudig programma als noodzakelijke aanvulling bij afslankende, anti-cellulite of spierverstevigende behandelingen. Heb je even alle remmen los gelaten dan merk je dit meteen aan je huid. En voor iedereen die heel binnenkort een belangrijk feest of strandvakantie heeft gepland en toch graag wat kilootjes wil verliezen op een niet te complexe en niet te strenge manier is het Rainpharma Smart Nutrition Project DE oplossing.

Ideaal voor sporters en seizoendiëters

Ook zeer gewild door sporters die hun buikvet willen verminderen zodat die sixpack tevoorschijn komt. Je volgt dit programma liefst minstens 1 week en zo lang als je zelf wil. Zelfs een break van 3 dagen zo af en toe kan al wonderen doen om slechte gewoontes of stressvolle periodes even te resetten.

Tijdens een intake gesprek voor het Smart Nutrition Project leggen wij je de regels uit.


Doe je dit dieet liever zonder begeleiding? Dat kan ook! In de Smart Nutrition Box zit een boekje dat alles uitlegt om zelf aan de slag te gaan.

 

Inhoud van het startpakket

Wat zit er juist in een Smart Nutrition Startbox
(Aankoopprijs vanaf 145 EUR, waarde aangekochte producten: 202,65 EUR).

- 1 Rainpharma Shake naar keuze
- 1 Doosje Daily Boost (60 tabs voor twee maanden)
- 1 Doosje Mighty Night (60 tabs voor twee maanden)
- 1 Doosje Dry Energy (60 caps voor twee weken)
- 1 Doosje Dynamic Q10 (45 caps voor 22 dagen)
- 1 Rainpharma Shaker
- Informatieboekje

 

DJYM afspraak maken