Het alternatief voor een strikt dieet

Niemand geniet echt van een dieet. Maar tegelijkertijd kunnen we niet langer negeren dat obesitas een wereldwijde bedreiging voor de gezondheid van de mens is. En daarom willen wij, samen met RainPharma, een oplossing aanbieden die jou helpt die ongezonde kilo's voor eens en voor altijd te verliezen. Makkelijk, niet te veel regels en haalbaar voor iedereen.

Daarom hebben we nu het Smart Nutrition Project. Dit is de 'soft' versie van het meer strikte Rainpharma dieet.

Hoe werkt het RainPharma Smart Nutrition Project?

Het Rainpharma Smart Nutrition Project is een slim, kort een eenvoudig programma als noodzakelijke aanvulling bij afslankende, anti-cellulite of spierverstevigende behandelingen. Heb je even alle remmen los gelaten dan merk je dit meteen aan je huid. En voor iedereen die heel binnenkort een belangrijk feest of strandvakantie heeft gepland en toch graag wat kilootjes wil verliezen op een niet te complexe en niet te strenge manier is het Rainpharma Smart Nutrition Project DE oplossing.

Ideaal voor sporters en seizoendiëters

Ook zeer gewild door sporters die hun buikvet willen verminderen zodat die sixpack tevoorschijn komt. Je volgt dit programma liefst minstens 1 week en zo lang als je zelf wil. Zelfs een break van 3 dagen zo af en toe kan al wonderen doen om slechte gewoontes of stressvolle periodes even te resetten.

Tijdens een intake gesprek voor het Smart Nutrition Project leggen wij je de regels uit.


Doe je dit dieet liever zonder begeleiding? Dat kan ook! In de Smart Nutrition Box zit een boekje dat alles uitlegt om zelf aan de slag te gaan.

 

Inhoud van het startpakket

Wat zit er juist in een Smart Nutrition Startbox
(Aankoopprijs vanaf 145 EUR, waarde aangekochte producten: 202,65 EUR).

- 1 Rainpharma Shake naar keuze
- 1 Doosje Daily Boost (60 tabs voor twee maanden)
- 1 Doosje Mighty Night (60 tabs voor twee maanden)
- 1 Doosje Dry Energy (60 caps voor twee weken)
- 1 Doosje Dynamic Q10 (45 caps voor 22 dagen)
- 1 Rainpharma Shaker
- Informatieboekje

 

DJYM afspraak maken

NIEUW   :   3 Smart Nutrition Project-pakketten

Pak 1: Smart Nutrition Project BASIC

In het pakket Smart Nutrition Project Basic zitten zes natuurlijke producten die je huid, haar en nagels een boost geven, die je metabolisme verbeteren en je energie geven. Bovendien begeleiden we jou via WhatsApp en trakteren we je regelmatig op inspirerende e-mails boordevol tips en info! De waarde van de individuele elementen van SNP Basic bedraagt 447 euro, maar via dit aanbod profiteer je van een pakketprijs van slechts 149 euro.

Pak 2: Smart Nutrition Project COMFORT

Via het pakket Smart Nutrition Project Comfort krijg je enerzijds alle vitamines en mineralen die je nodig hebt om je metabolisme te verbeteren, je energiepeil te verhogen en je huid, haar en nagels te versterken. Anderzijds gun je jezelf met deze formule een goede nachtrust en een verminderd stressniveau. Bovendien helpen we je om het maximum uit je producten te halen door je intensief te begeleiden via WhatsApp en wekelijkse Zoom-sessies. Daarnaast krijg je informatie en inspiratie in de vorm van e-mails en een persoonlijk receptenboekje mét boodschappenlijst. De individuele elementen van SNP Comfort zijn 704 euro waard, maar dankzij onze pakketprijs van 257 euro bespaar je maar liefst 447 euro.

Pak 3: Smart Nutrition Project VIP

Je wil er helemaal voor gaan. Je wil je uiterlijk zichtbaar verbeteren, je energiepeil de hoogte in jagen, een meer deugddoende nachtrust ervaren en je minder gestresseerd voelen; maar je hebt ook nood aan een boost voor je immuunsysteem, een verstevigingskuur voor je huid, en een detox om schadelijke stoffen te neutraliseren. Ons Smart Nutrition Project VIP-pakket is jou op het lijf geschreven!

Je bent bovendien omringd als een echte VIP, want je mag rekenen op coaching via wekelijkse Zoom-sessies én individuele telefoongesprekken. Je kunt ook via WhatsApp bij ons terecht met vragen. Bovendien krijg je alle informatie die je nodig hebt, via onder meer e-mailtips en een persoonlijk receptenboekje met boodschappenlijst. 

Als je alle onderdelen van dit pakket afzonderlijk zou aankopen, zou je 907 euro kwijt zijn. Door ze gebundeld via het Smart Nutrition Project VIP-pakket te bestellen, betaal je slechts 381 euro en doe je dus 526 euro voordeel!