Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
header blog

21 Toppers

Het verhaal van RainPharma begon meer dan 10 jaar geleden met een handvol voedingssupplmenten. Vandaag vind je binnen dit gamma een brede waaier aan producten en programma's terug die jou elke dag helpen om je lichaam sterk en je gewicht gezond te houden, je huid te laten stralen en je huis onder te dompelen in heerlijke geuren.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit al deze toppers? Geloof ons, wij ook. Dit zijn alvast de ultieme RainPharma producten die je absoluut in huis moet hebben. 

1. RainPharma Balance Box, het RainPharma dieet

Het Rainpharma dieet is een van de succesformules waarmee onze klanten al jaren indrukwekkende resultaten neerzetten. Lees hier hoe het werkt en hoe wij je bijstaan. Of maak meteen een afspraak voor een gratis verkennend gesprek, en dan leggen we je alles ‘live’ uit! Niet meer 100% lekker in je vel en op zoek naar een manier om die overtollige kilo’s duurzaam kwijt te raken? Op maat gemaakte afslanktrajecten zijn onze passie.

2.3.4. Milk Chocolate, Simply Vanilla en Caffé Latte XL shake, 25% voordeliger

Een eiwitrijke basis voor je ontbijt, een gezond tussendoortje of als aanvulling na het sporten. Deze RainPharma shakes zijn een slim idee voor iedereen. Milk Chocolate is met voorsprong de populairste smaak uit ons assortiment. Wist je trouwens dat een shake ook helpt om een stralende huid op te bouwen?

5. Dynamic Q10, een RainPharma voedingssupplement

Dit populaire voedingssupplement is op basis van de nieuwste generatie dynamic Q10: Ubiquinol. Dit is de geactiveerde vorm van de klassieke Ubiquinon. In alle recente studies is aangetoond dat de actieve vorm van Q10 veel beter door het lichaam wordt opgenomen. 

Q10 is in het menselijk lichaam in elke cel aanwezig, voornamelijk in de mitochondria ('energie-oventjes') van de cellen. Onder andere de hersenen, ogen en spermacellen bevatten hoge concentraties Q10. Q10 is een vitamineachtige stof. Onder andere roken, veroudering en blootstelling aan UV licht kunnen leiden tot een daling van de hoeveelheid Q10 in het lichaam.

6. Dry Energy in family pack, de voordeelverpakking

Dry Energy Rainpharma is een voedingssupplement op basis van een bijzondere vorm van Carnitine. Carnitine is betrokken bij de omzetting van energie uit vetten en ondersteunt een normaal metabolisme. Het woord Dry in de productnaam 'Dry Energy RainPharma' wijst op het feit dat Carnitine, dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam, een rol speelt in het vetmetabolisme. Vet wordt omgezet in energie, waardoor we een grotere droge massa bekomen en een lagere vetmassa. 'Droog staan' wordt in sporttermen gebruikt om aan te duiden dat men een ideaal vetpercentage heeft.

7.8. Daily Boost en Mighty Night 

Deze twee supplementen zijn al meer dan 10 jaar een onafscheidelijk duo. Samen vormen ze de basis van al onze Body & Skin trajecten. Daily Boost is een multivitaminepreparaat, aangevuld met mineralen. Het bevat maar liefst 22 actieve ingrediënten in een hoge dosis. Lang niet teveel, dat zou schadelijk zijn. Maar ook niet te weinig, want dan zou er niets gebeuren. Mighty Night is een hooggedoseerd multimineraal (met vitamines) volgens de orthomoleculaire traditie. Dit wil zeggen dat voor elk ingrediënt lichaamsidentieke stoffen worden gebruikt met een hoge biologische beschikbaarheid.

9. Anti Aging Powder, Collageen

Collageen is een aaneenschakeling van verschillende aminozuren die je lichaam en alle weefsels en organen van vorm en stevigheid voorziet. Het bevordert onder andere een gezonde huid alsook wondgenezing. Naarmate de huid ouder wordt, lost het collageen, vermindert het hyaluronzuur en de elasticiteit van je huid gaat ook achteruit. Door de combinatie van deze verschillende factoren, krijg je een minder strakke huid en ontstaat het bekende cellulitis. 

10. Faithful Face Guard

Faithful Face Guard combineert dag- en nachtcrème, serum en oogverzorging in één verbluffende formule. Geen wonder dat deze gezichtscrème al jaren dé favoriet is van heel wat RainPharma fans. We gaan er wel prat op dat deze formule de uitstraling van je huid zichtbaar verbetert. Het sleutelingrediënt van deze zijdezachte, niet klevende formule is een extract uit rode alg dat volledig natuurlijk verkregen wordt. Het is volledig bio-afbreekbaar en afkomstig uit hernieuwbare bronnen. 

 

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden