Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU

Dieet Eveline Hoste

Welkom bij DJYM, Evelien! Voor Evelien was het niet belangrijk om enkel af te vallen, maar zij wilde zich voornamelijk terug fitter voelen en gezonder voelen. Het afvallen was mooi meegenomen. Is het haar gelukt? Ja! Evelien is ongelooflijk blij met het behaalde resultaat.

Wij delen graag hoe we haar hebben geholpen.

Hallo, aangenaam! Wij zijn Hans en Johan van DJYM!

Wij willen jou een positief zelfbeeld geven, en beginnen met uitvoerig naar jou te luisteren. Wat motiveert jou? Hoe kunnen we jou het beste helpen? Samen stellen we een individueel en haalbaar traject op waarmee je niet alleen snel en gezond afvalt, maar waarmee je ook op gewicht blijft. Geen hongergevoel én (dankzij de voedingssupplementen die we aanreiken als dat nodig is) geen kans op vitaminetekorten. Het maakt niet uit of je 2, 3, 4, 10, 15, 20, ... of meer kilo wil verliezen. Wij garanderen je resultaat met onze expertise en onze op maat gemaakte trajecten. 

Ik ben niet van de regio, wat nu?

Bij onze dieetprogramma’s hoort persoonlijke begeleiding. Want je boekt de beste resultaten wanneer iemand met kennis van zaken je adviseert en motiveert. Maar persoonlijke begeleiding betekent anno 2020 niet meer dat we wekelijks tegenover elkaar moeten zitten. Niet dat we je niet graag op bezoek krijgen (integendeel!), maar misschien heb je het druk of woon je niet in de buurt. Speciaal voor klanten zoals jij ontwierpen we een programma met coaching op afstand. En wees gerust, die aanpak is even doeltreffend als wanneer we face to face zouden samenkomen!

Gedurende 1,5 jaar begeleiden wij jou gratis met wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse checks. Die verlopen via een platform van jouw voorkeur: van Skype of FaceTime tot WhatsApp Video. Bovendien ontwikkelden we een complete set van professionele video-tutorials om jou te helpen tijdens je dieet. Tot slot krijg je gratis toegang tot onze app, die je onder meer restauranttips aanreikt en je herinnert aan je shakes.

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden