Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
Dieetschema voor de Feestdagen

Dieetschema voor de Feestdagen

De Feestdagen staan voor de deur. Binnen 2 weken is het Kerst. Mogelijk maak jij je momenteel al zorgen over de mogelijke schade die de vele etentjes zullen toebrengen aan jouw gezonde levensstijl of aan jouw dieettraject. Wij helpen je erdoor!

Een schadebeperkend Feestmenu

Om je te helpen de schade te beperken, maakten we speciaal voor jou een "schadebeperkend feestmenu". Uiteraard is dit menu niet 100% keto-proof. Maar sowieso ga je er niet van bijkomen. Tenminste als je je houdt aan onze tips. 

>>> Download hier ons schadebeperkend Feestmenu

Je kan kiezen uit verschillende aperitiefhapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. We hebben geprobeerd om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Kom je er in je eentje toch niet uit? Laat het ons weten! Wij helpen je met plezier.

Twijfels om na Nieuwjaar te starten?

Denk je eraan om na Nieuwjaar met een schone lei te (her)beginnen? Even te resetten? Een snel en strikt traject te volgen? Of gewoon een korte detox te doen? Breekt het angstzweet je nu al uit, bij de gedachte alleen al? 

Alle begrip! Je bent niet alleen. Vele anderen zijn bang, hebben twijfels, frustraties, bezorgdheden,... om te kiezen voor een gezonde levensstijl in 2023.

Tijdens onze Facebook LIVE van 10 december beantwoordden we al deze angsten en twijfels. (Bedankt trouwens voor de vele reacties op onze oproep)
Wil je graag een antwoord op jouw bezorgdheden en twijfels? Mogelijk hebben we ze gisteren beantwoord.

>>> Herbekijk onze Facebook LIVE hier

Struggle je na het bekijken van deze LIVE toch met andere issues? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen. Wij staan klaar om je te helpen!!

 

Vorig artikel Voordelen van collageen
Volgend artikel Diëtist Antwerpen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden