Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
ervaring met het smart nutrition project

Ervaring met het Smart Nutrition Project

De laatste tijd heb ik een beetje te veel Duvel gedronken en een beetje te veel cava gedronken. Ik heb een oplossing voor mezelf en waarschijnlijk ook voor u. Er waren een aantal kilo's bij, ongeveer een drietal. Deze wou ik er toch wel af hebben. Ik zit natuurlijk aan de bron en heb daarom gekozen om het Smart Nutrition Project in te schakelen. 

Rainpharma Smart Nutrition Project

Dit is de soft-versie van het Rainpharma dieet. Het strikte dieet zag ik niet zitten. Ook niet voor drie kilo, daarvoor is het niet nodig. Daarvoor is het Smart Nutrition Project geschikt.

Dit is een programma waarbij je elke dag twee Rainpharma shakes gaat drinken. 's Middags en 's avonds een maaltijd bestaande uit groenten met vlees, vis, kip of eieren. In de voormiddag mag je ook nog eens 100 gram fruit eten. Dit is dus een redelijk eenvoudig programma want je mag fruit eten en je hoeft groenten niet af te wegen.

Wat zit er in de Smart Nutrition Box?

Het start allemaal met de Smart Nutrition Box. Hierin zit één pot Rainpharma shake, de smaak kan je zelf kiezen, deze kunnen we altijd wisselen als je wil. In de box zitten ook nog vier Rainpharma supplementen. De twee basis supplementen, Daily Boost en Mighty Night. Daarnaast de Dry Energy en Dynamic Q10. Deze twee laatste supplementen gaan je vetverbranding verbeteren.

Praktisch?

Ik begin mijn dag met een shake, meestal de Milk Chocolate die ik combineer met de ongezoete amandelmelk. Ik doe dit in de voormiddag en ook nog eens om tien uur. Tijdens de middag eet ik hier in de winkel een salade met vlees of vis. In de namiddag neem ik mijn shake. 's Avonds thuis eet ik opnieuw groenten met iets van vlees of vis.

Wil je graag dat ik je help om ook nog een paar kilo te verliezen?
Neem dan zeker contact met ons op of boek een afspraak online.

Ik wil je heel graag helpen.

Hans

ervaring met het smart nutrition project button
Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden