Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
Djym-shoot-juni-2020-LR-6

Het traject van Marleen


"Na mijn Rome reis in oktober 2019 en een weegschaal die 3 cijfers aangaf, werd het hoog tijd om mijn levensstijl om te smijten en terug een gezond gewicht te krijgen. Ik wou vooral een duw in de rug krijgen en op korte tijd snel wat kilo’s af te vallen op een verantwoorde manier.

Na een zoektocht op het internet kwam ik bij de producten van Rainpharma terecht. Het sprak me vooral aan dat het natuurlijke Belgische producten waren. Want met mijn prikkelbare darm syndroom verdraag ik niet eender welk dieet. Na mijn 1ste afspraak bij DJYM met Johan was ik ook direct overtuigd van de producten, maar ook van mijn coach. Want ook dat is belangrijk; dat je een klik en vertrouwen hebt. Tenslotte  werk je toch een hele tijd samen aan je gewicht. Dat was vanaf het 1ste moment geen probleem. Ik heb nu nog altijd een super sympathieke en professionele coach, die samen met mij naar oplosssingen zoekt. O.a. de 1ste weken verdroeg ik de Fiber Powder niet (met mijn PDS). Die heb ik dan  mogen laten en alles verliep vlot. Na 2 weken kon ik al de supplementen zonder problemen nemen.

De 1ste weken zijn effe doorbijten, maar eens dat ik de klik gemaakt had, was het voor mij een gezonde levensstijl die niet aanvoelde als een dieet. Groenten, vis , vlees en eieren eet ik sowieso al héél graag.

Ik ben ondertussen 25kg afgevallen en voel me gezonder en fitter dan ooit. Een metamorfose zowel uiterlijk als innerlijk. Waar ik vroeger minstens 1x/week last had van PDS, is dat nu nog hoogstens  1x/maand of om de 2 maanden. Ik krijg niet alleen complimenten over mijn gewicht, maar ook van mijn kapper dat mijn dunne haar, veel gezonder is geworden. Ik krijg complimenten over mijn snelheid op het tennisveld en zo kan ik nog véél voordelen aanhalen.

Natuurlijk moet je zelf het karakter hebben om dit traject tot een  goed einde te brengen. Maar de begeleiding draagt daar voor een heel groot stuk voor bij. Ik kijk dan ook steeds uit naar mijn wekelijkse consultatie bij DJYM. Je merkt echt dat Hans en Johan gepassioneerd zijn in hun job en dat stralen ze uit en brengen ze ook over bij hun klanten. Ze zoeken steeds naar verbetering en innovatie.

Tijdens de corona crisis was er geen persoonlijke consultatie meer mogelijk, maar verliep deze telefonisch, wat ook perfect verlopen is. Alsook de snelle service van het leveren van de producten aan huis.

Over enkele weken ga ik naar de verzilveringsperiode. Maar eerst wil ik nog 2 kg afslanken, mijn traject is nog niet ten einde. Maar sowieso ben ik van plan om deze levenstijl te blijven aanhouden en de jaren nadien toch regelmatig bij DJYM langst te blijven gaan voor hun motivatie, producten, controle en natuurlijk ook voor hun sympathieke babbel.

Johan en Hans bedankt al voor alles en om van mij terug een gezonde, fitte Marleen te maken!"

 

Van harte proficiat Marleen!
Het is een genoegen om jou verder te helpen naar jouw nieuwe IK!

Johan

Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden