Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
Het verhaal van Monique

Het verhaal van Monique

11 september 2019

Voor mij zit Monique, 42 jaar, single en people manager van een 20-tal medewerkers in haar eigen bedrijf. Zoals altijd start ik met: “Ik luister naar u. Doe mij een keer uw verhaal.” Dit is het verhaal van Monique.

In 2015 kent Monique relatieproblemen en komt in een depressie terecht. Daardoor komt ze heel wat bij. Ze drinkt haar verdriet weg met 3 à 4 glazen wijn per dag. In 2017 beslist ze om te stoppen met roken. Met nog wat extra kilo’s als gevolg. Vandaag geeft de teller 101,6 kg aan, waarvan 46,2 kg vetmassa. Ze zoekt een kickstart om op die manier haar motivatie een duwtje in de rug te geven. 

Samen met haar werk ik een afslanktraject op maat uit, waarbij we gebruik maken van de shakes en supplementen van Rainpharma. Monique krijgt een weekschema waarbij ze dagelijks meerdere keren groenten kan combineren met vlees of vis of Rainpharma shakes, aangevuld met de nodige voedingssupplementen om haar energie te bewaken. Ik zie de pretlichtjes in haar ogen als ze vol goede moed met haar startpakket naar huis vertrekt.

Het verhaal van Monique button

27 september 2019

Tijd voor een eerste controle… Monique weegt 96,6 kg, waarvan 42,0 kg vetmassa. Een schitterend resultaat. Waar het gewichtsverlies meestal 3 kg is bij een eerste controle, presteert Monique het om 4,6 kg lichter haar traject verder te zetten. 

10 oktober 2019
94,2 kg ☛ 40,5 kg vet

“Het was een moeilijk week, maar ik heb doorgezet op karakter.”

25 oktober 2019
90,0 kg ☛ 37,8 kg vet

“Ik ben gestart met Bodypump!”

8 november 2019
88,5 kg ☛ 36,9 kg vet

“Ik heb nog méér gesport!”

23 november 2019
84,5 kg ☛ 34,4 kg vet

“Mijn kleren passen terug! Ik ben me keihard aan het verheugen op mijn lief…”

7 december 2019
83,2 kg ☛ 33,2 kg vet

“Ik ben het mentaal wat beu en heb zin om iets te eten met tomatensaus ofzo… Maar ik doe nog 2 weken verder!”

21 december 2019 

Het cijfer 8 is voorgoed verleden tijd… De weegschaal geeft 79,7 kg aan, waarvan 30,4 kg vetmassa. Monique verloor 22kg in 12 weken. Tijd om haar nieuwe gewicht te stabiliseren. We starten met “de verzilveringsperiode” met wekelijkse controles. Geleidelijk aan reïntroduceren we de koolhydraten in haar dieet. Elke week komt Monique op controle en krijgt zij een nieuw weekschema: aardappelen, rijst, fruit, havermout, noten, enz… 

9 weken later staat de teller op 76,8 kg. Of nog eens 3kg minder dan bij de start van de stabilisatie. Samen bepalen we een nulpunt. We pinnen 28kg vetmassa als referentie voor het komende jaar. Vanaf nu mag ze hier maximum 2 kg van afwijken. Elke maand komt zij op controle.

Monique maakte deze fotoreeks van haar tussenstops. Ik ben blij dat ik ze mag delen.

Proficiat, Monique!

Het verhaal van Monique button
Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden