Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
_X0A0874

Hoe je voeten juist verzorgen?

Waar staat er gedurende de hele dag de meeste druk op? Dat is op je voeten. Daarom is het belangrijk om je voeten juist te verzorgen. Eén keer per week goed verzorgen kan wonderen doen. Je gaat het gevoel hebben dat je op wolkjes loopt.

Hoe doe je dit juist?

Je start eerst met een voetbad. Dit is een olie met een vrij intense eucalyptus geur. Hiervan doe je een paar druppels in een lauw water bad. Je steekt je voeten in het bad en laat je voeten “weken”. Nadien gebruik je de scrub. Dit is een scrub op basis van houtskool, een vrij zwarte scrub. Belangrijk is deze niet te gebruiken rond je nagels. De scrub kan tussen je nagel en huid komen en dit maakt het moeilijker om te verwijderen. Gebruik dit één keer per week en je gaat merken dat je voeten zeer zacht worden. Als afsluiter brengen we de voetcrème aan.it is een verfrissende crème waarin munt zit. Heb je in de winter gemakkelijk last van koude voeten, smeer dan je voeten er niet 's avonds mee in maar wel 's morgens.

Nadien je sokken aan doen en je bent klaar voor de hele dag.

Walking On Clouds Set

De drie producten samen noemen we de "Walking On Clouds"-set.

Dit is het meest complete geheel om je voeten de juiste verzorging te geven. Je gaat merken dat je veel minder last hebt van eelt, wat op lange termijn pijnlijk kan zijn. Wil je dit graag eens testen, kom dan gerust langs. Wij zorgen dan voor een voetbad, waarin je je voeten mag steken zodat je zelf kan ervaren, welk gevoel dit naar boven brengt.

Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden