Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
_X0A0812

Hoe een Rainpharma shake maken?

Let's start with the very first beginning

Gebruik de juiste shaker. De Rainpharma shaker is en shaker waar onderaan een potje aanhangt  zodat je nog extra poeder kan meenemen, zodat je onderweg altijd twee shakes bij hebt.

Je kan er eventueel ook je supplementen insteken, maar de meeste mensen doen er onderaan hun poeder in om zo een tweede shake te hebben.

We doen onze shaker open. Bovenaan zit een soort van net. Dit net zorgt ervoor dat je shake beter gemixt wordt om zo een gladde structuur te krijgen en geen klonters te krijgen. Binnenin zit er nog eens een bal, een blender bal. Deze bal gaat ervoor zorgen dat er ook weer minder klonters achterblijven.

Eerst water en dan poeder of eerst poeder en dan water?

We starten altijd met de vloeistof. Op elke pot Rainpharma shake staat vermeld hoeveel vloeistof je nodig hebt om je shake te maken. Normaal is dit 250 ml. 

Je doet je water in de shaker. Er staat een maat aangegeven op de shakebeker. We nemen ons poeder. Over het algemeen heb je drie scheppen poeder per portie nodig. Echter, dit is afhankelijk van smaak tot smaak. Je schept het poeder bovenop het water, gooit de blender bal erop en plaatst het net. Shaker dicht draaien. Zien dat de shaker goed dicht is. Anders vliegt alles in het rond. Voila, onze shake is klaar.

Redelijk belangrijk is de temperatuur van je water. Bij het gebruik van ijskoud water heb je iets meer kans op klonters dan bij het gebruik van water op kamertemperatuur.

Lekker die shake... maar toch heb ik niet altijd een voldaan gevoel...

Sommige klanten laten ons weten dat ze niet voldoende gegeten hebben met een shake. Als je graag een meer verzadigend gevoel hebt, dan kan je je Rainpharma shake ook maken met plantaardige melk. Mijn favoriet is Alpro Amandel melk. Je kiest altijd voor de unsweetend versie. Nooit de gewone, natural of light versie. Er moet duidelijk "no sugars" op de verpakking staan.

Let op, amandelmelk is goed, sojamelk is goed, maar bijvoorbeeld oat/havermout- en rijstmelk bevatten koolhydraten. Amandelmelk en sojamelk bevatten 0,1 gram koolhydraten en kan dus geen kwaad. Als je ze hiermee maakt, zijn je shakes altijd meer verzadigend en kan je er echt wel een middag ermee door.

Weet je niet goed hoe je shakes te maken? Kom langs bij ons in de winkel en ik toon je graag hoe je het juist doet. Of... bekijk de video op ons YouTube kanaal!

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden