DSC06416 kopie

Hoe werkt het RainPharma-dieet?

Je hebt besloten om je oude ‘ik’ aan de deur te zetten en werk te maken van een gezondere levensstijl en een gezonder gewicht. Super! Je wil dat niet onbezonnen doen, dus je begeeft je op het internet om te zoeken naar een manier om verantwoord af te vallen. (Groot gelijk, want je mag je gezondheid nooit op het spel zetten én hebt meer kans op slagen door niet op je eigen houtje lukraak diëten te proberen.) Kwam je het RainPharma-dieet tegen op je internetspeurtocht en wil je meer weten over deze succesformule waarmee Eveline Hoste en onze andere klanten zo’n straffe resultaten behalen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

RainPharma-dieet: mét schema

De basis van een afslanktraject met RainPharma is dat je koolhydraatarm eet en de producten van de RainPharma Balance Box gebruikt, volgens een bepaald schema dat we samen opstellen, afhankelijk van je streefgewicht. Brood en pasta moet je dus links laten liggen, maar alleen in een eerste fase die maximaal twaalf weken duurt. Je hebt sowieso nog voldoende afwisseling in die periode, want groenten, vlees, vis en eieren blijven op het menu staan, gecombineerd met de proteïneshakes van RainPharma die beschikbaar zijn in een tiental verschillende smaken, van vanille tot mango. 

In de tweede fase van je dieet mag je zelfs weer alles eten (behalve snoep). En vanaf fase drie veranderen we je RainPharma-dieetschema in enkele eenvoudige regeltjes die je makkelijk kunt toepassen om op gewicht te blijven. Die langetermijnvisie maakt het mogelijk om jarenlang van je nieuwe ‘ik’ te genieten.

De voordelen van een proteïnedieet

Een proteïnedieet als dat van RainPharma heeft als voordeel dat je je spiermassa behoudt, ook al verlies je (veel) gewicht. Bovendien vormen proteïnen een boost voor je huid, waardoor je profiteert van een totaalaanpak. En er is meer … 

  1. Het RainPharma-dieet helpt je om snel gewicht te verliezen, waardoor je heel gemotiveerd blijft om door te bijten, maar het zet even sterk in op gewichtsbehoud.
  2. De RainPharma-shakes zijn niet alleen lekker; ze zijn ook lief voor je lijf. Ze bevatten geen gluten en veel vezels, en ze zorgen ervoor dat je nooit honger hoeft te lijden.
  3. Naast de proteïneshakes en je schema bestaat je RainPharma-dieet uit de gerichte inname van supplementen. Je krijgt er energie van, en lichamelijke ongemakken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

RainPharma-dieet: online of offline

Als je het RainPharma-dieet bij ons volgt, krijg je maar liefst anderhalf jaar gratis begeleiding. Voor onze wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse checks ben je welkom in onze winkel, maar een online opvolging van je traject behoort evengoed tot de mogelijkheden. FaceTime, Skype, Zoom, WhatsApp: de opties zijn legio. Wist je dat we zelfs een app hebben ontwikkeld om je te ondersteunen in je RainPharma-traject?

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.