Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
1564658

Ik twijfel.. doe ik het of niet?

Afvallen met een eiwitdieet….
 

Velen onder ons hebben vooroordelen over een eiwitdieet. We denken allemaal dat het een boekje met regels is om jezelf te beperken in je eetgedrag en dat je honger moet leiden en geen lekkere dingen mag eten. 

Zullen we je geruststellen? Dit is niet het geval. 

Proteïnedieet, eiwitdieet in de volksmond, is een dieet met gebalanceerde producten. Je hoeft geen honger te leiden. Wereldwijd blijft dit type dieet het meest efficiente. Eiwitrijke voeding is  moeilijk te verteren. Je lichaam moet dus je vetreserves aanspreken om je te voorzien van energie zodat je dagelijkse voeding wordt afgebroken.

Gedurende het eiwitdieet heb je geen honger. Heb dus geen schrik van emotionele vreetbuien.


Waarom werkt een proteïnedieet? 


Maak je gebruik van de eiwitrijke tussendoortjes van Lignavita, Rainpharma of Kyalin, dan kan je op een gemakkelijke manier afvallen en het lang volhouden. Je neemt tijdens het dieet een ander voedingspatroon aan en geniet van een (h)eerlijke manier van afvallen. 

Wanneer je minder koolhydraten eet maar juist meer eiwitrijk voedsel vinden er tal van processen plaats in je lichaam die instaan voor je vetverbranding. Het komt er op neer dat er meer energie zal vrijkomen uit je opgeslagen vetreserves (je overgewicht) om de eiwitproducten te verteren. 

De reden dat een eiwitrijk dieet werkt, is dat je het voor altijd kunt toepassen, het is niet ongezond en je verliest alleen vetten. 


Ik drink toch alleen maar shakes?


Neen, je leeft niet alleen maar op shakes. Wij geven je eiwitrijke recepten die volwaardige maaltijden vormen. De recepten maken deel uit van het Lignavita dieet of het Rainpharma dieet.

Een eiwitdieet is niet enkel een dieet maar je kan het gebruiken als je gehele lifestyle. 


Het effect van een proteïnedieet…


Tijdens het dieet ga je in ketose. Je lichaam gaat minder trek in zoet of ongezonde snacks hebben. In deze fase gaat je lichaam meer vet verbranden en je gaat de kilo’s echt verbranden. 

Uit onze ervaring blijkt dat je met een proteïnedieet, zoals Lignavita of Rainpharma, het snelste afslankt. Dit betekent dat je binnen enkele weken al op het gewicht waar je graag naartoe wilt, zult zitten. Door onze directe coaching begeleiden wij je doorheen het hele proces. 


En de nadelen dan?


Consumenten denken dat er nadelen zijn aan een eiwitdieet. Dit is dus niet het geval. We moeten er voor zorgen dat je voldoende goede andere voedingsstoffen binnenkrijgt. Bij het Lignavita of Rainpharma dieet zorgen we ervoor dat je dieet wordt aangevuld met alle nodige supplementen om je een optimaal resultaat te bieden waarbij we niet raken aan je gezondheid. 


Het eiwitdieet van dit moment…


Op dit moment kiezen wij voor het dieet van Lignavita of Rainpharma. De vraag naar beide types dieet is in de afgelopen tijd enorm toegenomen. Op dit moment hebben wij meer dan 4000 Vlamingen in onze winkel geholpen aan het juiste gewicht. Deze teller tikt ook vandaag, tijdens de feestdagen, vrolijk verder.


Ben je nog niet overtuigd? Contacteer ons of spring binnen zodat wij je met plezier verder helpen. 

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden