nieuwe rainpharma shakes

Nieuwe RainPharma Shakes

De twee nieuwe RainPharma shakes uit de Fresh Collection zijn eiwit-shakes die toch enigszins verschillen van de Classic Shakes. Inderdaad, de Classic Shakes bevatten meer eiwitten (20g i.p.v. 10g) en ook nog eens vezels (inuline). Dit zorgt ervoor dat je na het drinken van een Classic Shake een tragere maaglediging hebt en bijgevolg dus een langer verzadigd gevoel dan bij het drinken van een Fresh Shake. Mooi meegenomen in het kader van afslanken of gewoon als gezond tussendoortje. 

Maar zijn we soms niet op zoek naar een iets lichter alternatief? Bijvoorbeeld bij warm weer in de zomer, na het sporten of gewoon tijdens de maaltijd? 

Vanwaar komt de heldere look van de nieuwe RainPharma Shakes?

Voor de Fresh & Fruity koos RainPharma voor een wei isolaat. De RainPharma Classic Shakes bevatten zowel wei concentraat als wei-isolaat. Bij Fresh & Fruity koos RainPharma enkel voor de isolaat-vorm. Isolaat wil zeggen dat het eiwit gehalte iets hoger ligt dan bij een concentraat. Dit komt omdat vet en koolhydraten er meer uitgehaald zijn door een extra filtratie stap. Het drankje bevat dan ook slechts 50 kcal. Het is goed oplosbaar en vormt een heldere oplossing. 

Nieuwe RainPharma Shakes: de Fresh & Ginger

De Fresh & Ginger is op basis van een erwten-hydrolysaat. Bij dit hydrolysaat zijn de eiwitketens extra geknipt. Deze vorm is dan voor velen nóg makkelijker opneembaar, is lekker licht en wordt dan ook goed verdragen. Beide shakes uit de Fresh Collection zijn eiwitrijk en helder na oplossen. Ze zijn bovendien suikervrij en bevatten slechts 50 kcal per 300ml.

Zijn de nieuwe RainPharma shakes ook geschikt voor veganisten?

De Fresh & Fruity is op basis van wei-eiwitten. Deze is dus 100% vegetarisch maar niet veganistisch. De Fresh & Ginger is op basis van erwt-eiwitten waardoor deze variant wel 100% veganistisch is. 
Voor elk wat wils dus! 

Water water water!

Wanneer de temperaturen stijgen in de zomer vraagt ons lichaam naar meer water. De warme temperaturen kunnen er ook voor zorgen dat we minder gaan eten. Ons voedingspatroon kan dan niet helemaal in overeenstemming zijn met wat het lichaam nodig heeft. Vaak krijgen we ook te horen dat velen het moeilijk hebben om aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 2 liter water te komen. 
Omdat we het vergeten, maar ook omdat sommigen water gewoonweg niet lekker vinden. Hier heeft RainPharma met de Fresh Collection een oplossing voor. Een eiwitpoeder, dat na oplossen ook de hoeveelheid water aanreikt voor de hydratatie én met een fris smaakje. 

Nieuwe RainPharma shakes in plaats van frisdrank?

Oh ja, de nieuwe RainPharma shakes zijn voor velen lekkerder dan gewoon water, maar ook veel gezonder dan frisdrank. Dit drankje heeft ook een frisse en fruitige smaak maar valt zeker niet te vergelijken met klassieke frisdranken. Het bevat namelijk geen suikers, noch bewaarmiddelen, of aspartaam. Een prachtig alternatief dus!

  Nieuwe RainPharma Shakes tijdens het Balance Program?

  De nieuwe RainPharma shakes leveren niet evenveel eiwitten op als de gewone shakes. Vervang dus niet alle Classic Shakes van je Balance Box programma gewoon zomaar door Fresh Shakes. In het Balance Program is de inname van voldoende eiwitten cruciaal om het lichaam optimaal te kunnen ondersteunen. Wat je wel zeker kan doen is bijvoorbeeld 1 Classic Shake vervangen door 2 Fresh Shakes. Zo bekom je ook 20g eiwitten. 

  Nieuwe RainPharma Shakes: kort samengevat!

  Deze nieuwe limited edition Fresh Shakes zijn duidelijk super breed inzetbaar. Denk aan: 

  • Sporters die na de workout op zoek zijn naar een licht en fris hydratatie-drankje met extra eiwit erin.
  • Een alternatief voor frisdrank voor zowel kinderen als volwassenen.
  • Personen die normaal gezien grotere porties eiwitten minder goed verteren.
  • Personen die de textuur van sommige Classic Shakes minder kunnen appreci√ęren.
  • Di√ęters die op zoek zijn naar een lekker alternatief tijdens het Balance Program.
  • Als drankje tijdens het SNP (ter afwisseling van water, thee, soep)
  • Voor diegenen die te weinig vocht drinken
  • Onder de vorm van een waterijsje in de diepvries!
  • In een liter water, om meer water te drinken, uiteraard dan met een zachtere smaak door de grotere verdunning.¬†

  Hoeveel eiwitten neem je best?

  Je bereidt je nieuwe RainPharma shakes door 1 schepje van het poeder op te lossen in 300 ml water. 1 RainPharma Fresh Shake levert je zo +/- 10g eiwitten op. Om hier een duidelijker beeld van te geven: 

  • 1 RainPharma Classic Shake bevat +/-20g eiwitten.¬†
  • 1 eitje bevat +/- 7g eiwitten.¬†
  • 1 grote banaan bevat +/- 2g eiwitten.¬†
  • Een entrec√īte van 250g ¬†bevat +/- 46 g eiwitten.¬†

  Een gemiddeld actief persoon zou volgens de algemene gezondheidsrichtlijnen dagelijks 60g tot 90g eiwitten per dag moeten innemen. De nieuwe RainPharma Fresh Shakes kunnen op deze manier een ideale aanvulling zijn op jouw bestaand eetpatroon. 

  Hoeveel shakes per dag? 

  Fresh & Ginger

  • 6-12 jaar 1x/dag¬†
  • > 12 jaar ¬†2x/dag

  Fresh & Fruity 

  • Deze mag aangeboden worden aan kindjes onder de 6 jaar.
  • Van de Fresh & Fruity kan je er tot 5 per dag drinken.¬†

   Plaats een reactie

   Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

   Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.