Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
rainpharma knokke

Rainpharma Knokke: ons avontuur

Ook al helpen we via coaching op afstand klanten uit zowat alle provincies, en ook al zitten we in je spreekwoordelijke broekzak dankzij de app die we ontwikkelden voor je Rainpharma-traject: voor veel mensen is DJYM onlosmakelijk verbonden met de Museumstraat in Antwerpen. Maar wist je dat we in 2015 ook een pop-up hadden in Knokke? We blikken graag terug op ons Rainpharma Knokke avontuur.

Rainpharma Knokke: onze pop-up

Bij DJYM gaan we graag ‘the extra mile’ voor onze klanten. En in dit geval mag je dat gerust letterlijk nemen! Ons idee voor een Rainpharma pop-up in Knokke ontstond namelijk vanuit het besef dat veel van onze klanten hun zomer aan de Belgische kust doorbrengen. En waar onze klanten zijn, daar volgen wij graag, zodat jullie op ons kunnen blijven rekenen voor jullie favoriete RainPharma-producten. In 2015 vond je daarom van juni tot september in de Lippenslaan onze eigenste Rainpharma Knokke pop-up – pal in het centrum, dus! Het project was een groot succes, waar we met veel plezier aan terugdenken.

rainpharma knokke

Een winkel- … en een relatietest ;)

Toen we onze Rainpharma Knokke pop-up openden, had Johan nog een andere job. Hij voelde het kriebelen om aan boord te komen bij DJYM, maar natuurlijk wilden we eerst eens testen hoe het zou zijn om samen te werken. Dat deden we gedurende die zomermaanden aan de kust. Dat de test geslaagd was, hoeven we wellicht niet uit te leggen. Want nu, 8 jaar later, vormen we nog altijd een sterke DJYM-tandem. Super, toch?

Rainpharma kopen? Gewoon online

Wil je je voorraad Rainpharma-producten aanvullen? Dan kun je niet alleen in onze fysieke winkel terecht, maar evengoed op onze webshop. Als je voor 16.00 u bestelt, dan maken we er zelfs een erezaak van om nog dezelfde dag te verzenden. Veel winkelplezier!

 

Vorig artikel Rainpharma Mechelen … met DJYM!
Volgend artikel Smart Nutrition Project of Balance Program? De verschillen op een rij

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden