Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Vele mensen die zonder begeleiding proberen af te vallen, beginnen vaak heel gemotiveerd maar verliezen hun motivatie even snel. Zodra ze hun dieet beu zijn, hervallen ze in hun oude gewoontes en komen ze terug bij. De meesten weten niet goed wat ze elke dag mogen eten, waardoor ze een te streng en onhoudbaar crashdieet gaan volgen. Doorgaans zijn ze ook niet op de hoogte van de neveneffecten.

Kilo's verliezen is niet voldoende

Vet is een reserverantsoen dat het lichaam aanmaakt om in tijden van voedselschaarste te kunnen overleven. In België zitten we vandaag met een voedseloverschot. Velen onder ons eten te veel en vooral te veel producten met te hoge waarden aan koolhydraten, waardoor ons lichaam grote vetreserves aanmaakt die we eigenlijk niet nodig hebben. Wie gezond wil leven, moet proberen om zijn vetpercentage te verlagen of laag te houden. Enkel kilo’s verliezen is niet voldoende. Dat kan immers ook betekenen dat je spieren en vocht verliest, en dat is net zeer ongezond. Een goede lichaamsanalyse is cruciaal voor het uitwerken een succesvol afslanktraject.

Vertrouw niet blind op het internet

Wanneer je op het internet informatie gaat zoeken over afvallen en de neveneffecten daarvan, vind je vaak tegenstrijdige en foute informatie. Bovendien is die informatie nooit afgestemd op jouw persoonlijke situatie en lichaam. Je kan op het internet bovendien niet terecht met al jouw vragen of persoonlijke bekommernissen. 

Kies voor een professionele lichaamsanalyse

Wij starten elk dieet met een volledige lichaamsanalyse. Zo brengen wij je lichaam (vetpercentage, vochtpercentage, gewicht, spiermassa,…) in kaart en stellen we een haalbaar traject op maat samen. We begeleiden je tijdens het hele parcours en volgen je vorderingen en gezondheid continu op. Ook de neveneffecten worden besproken en aangepakt. Aan de hand van een voedingsschema en een tabel met toegelaten en verboden voedingsmiddelen leer je hoe je best eet. Wanneer je motivatie een dip heeft, is jouw professionele coach dé aangewezen persoon om die weer op te krikken.

Wil jij ook graag door ons begeleid worden? Maak hier een afspraak online of bel ons op 03 237 91 49

Vorig artikel Rain Pharma dieet ervaringen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden