Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
Proteïnedieet nadelen

Proteïnedieet nadelen

“Als je daarmee stopt, kom je alles terug bij.” Deze uitspraak hoor je wel vaker over een proteïnedieet. De meeste mensen zijn bang om na een een afslankprogramma snel weer bij te komen en terug te keren naar hun oude gewicht. Een terechte angst. Maar hoe zit het nu precies? Een woordje uitleg bij de proteïnedieet nadelen.

proteïnedieet nadelen

Welk proteïnedieet is het beste? Wat zijn de nadelen van het proteïnedieet?

Eigenlijk is er geen wezenlijk verschil tussen de meeste proteïnediëten die er vandaag op de markt zijn. Het principe is altijd hetzelfde: ketose. De verschillende merken (zoals Rainpharma, Lignavita, Kyalin, enz..) hebben elk een eigen programma ontwikkeld. De dagindeling verschilt van merk tot merk. De regels zijn soms anders. Er zijn verschillen in smaak, het aanbod is bij de ene ruimer dan bij de andere, en de begeleiding verloopt vaak anders. En toch zijn er mensen die hun gewicht behouden na hun dieet. Terwijl anderen snel weer bijkomen. Hoe komt dat nu?

Wat na de strikte fase van het proteïnedieet?

De meest gemaakte fout na het doorlopen van de strikte fase van een proteïnedieet is meteen in zijn oude gewoontes hervallen. Je hebt je doel bereikt. Je ziet er fantastisch uit. Je kunt terug in een maatje kleiner. En je voelt je geweldig op de werkvloer en in sociale kringen. Olé olé! 
Je laat de begeleiding wat slabakken. Want je bent helemaal beachklaar. Het leven lacht je toe. 
In het begin gaat alles goed. Tot je na je terugkeer van vakantie op je weegschaal gaat staan en merkt dat er een paar kilo’s bijgekomen zijn…

Proteïnedieet onder begeleiding

Kies daarom altijd voor een afslanktraject onder begeleiding. We kunnen het belang van goeie persoonlijke begeleiding niet genoeg benadrukken. Hier ligt namelijk de sleutel van gewichtsbehoud na een proteïnedieet. Wie bij ons een afslanktraject op maat volgt, krijgt anderhalf jaar gratis persoonlijk begeleiding. Deze verloopt in 3 fasen (elke fase telt voor 33% van je succes). Na de strikte fase volgt er een stabilisatiefase van 9 weken. Je komt wekelijks op controle. Geleidelijk aan reintroduceren we je normale voedingspatroon. Zodat je op het einde van  de stabilisatie even veel of minder weegt dan bij het begin. Daarna volgt er nog een periode van 1 jaar met maandelijkse controles. De regel is: gedurende één jaar mag je maximum 2 kg in vet bijkomen. Is het een keertje meer, dan corrigeren we meteen. Op die manier resetten we als het ware het interne geheugen van jouw lichaam. Op die manier helpen we je om je gewicht te behouden. 

Wil jij ook geholpen worden om je gewicht te behouden na je dieet? Kom eens luisteren naar ons. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek lichten we dit graag toe. Bel 03 237 91 49 of maak een afspraak online.

Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden