Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
image

RainPharma After Oil, alle verschillen uitgelegd

Het principe is als volgt: Nadat je je gewassen hebt ga je even onder de waterstraal vandaan en smeer je je hele natte lichaam in met After Oil. Vervolgens ga je nog enkele seconden onder de stromende douchekop. Afdrogen en klaar is kees! Je huid voelt ontzettend zacht. Een bodylotion is niet meer nodig. Handig, snel en effectief.

De eerste kennismaking (Classic)
De goedkoopste in het gamma is de Classic, beschikbaar in de geur A Zest of Happiness. De formule bestaat voornamelijk uit kwalitatieve eenvoudige plantaardige oliën en veel voorkomende essentiële oliën. 100% natuurlijk en 100% kwalitatief, maar zonder 'speciallekes'. De perfecte kennismaking met dit originele product dat je bij andere merken niet kan vinden.

De upgrade (Superior)
Je kan ook kiezen voor een complexere variant: Superior After Oil. Deze is samengesteld uit specialere plantaardige oliën en daarom ook iets kostbaarder. Bovendien zijn er essentiële vetzuren toegevoegd en mariadistelextract. Deze After Oil is dus nog heel wat verzorgenderen ideaal voor mensen met een slechte huidbarrière. Waar de Classic After Oil een gezonde huid in stand houdt, is de Superior After Oil meer gericht op huidverbetering en herstel. Een bijkomend voordeel is dat deze After Oil niet gegeurd is met essentiële oliën. Dat maakt hem geschikt voor de allerkleinsten en voor mensen met allergieën. Ben je al wat groter en heb je geen allergie? Geen nood. Voeg je favoriete essentiële olie toe. Op die manier kan je deze After Oil helemaal naar je hand zetten.

Voor luxepaardjes (Bonjour)
De Bonjour Premium After Oil is niet alleen de meest verzorgende van de drie, maar heeft ook de meest bijzondere natuurlijke geur. De natuurlijke geur is samengesteld door de beste aromatherapeuten van België en wekken je in de ochtend. Voor een sterke enthousiaste start van elke nieuwe dag. Behalve de toegevoegde vetzuren en mariadistelextract, bevat dit premium product ook een bijzondere extractie van tarwekiemen. Dat is onder andere het ingrediënt dat Prebitoic Skin Lotion zo bijzonder en huidherstellend maakt. Om dan de bijzondere geur vooral niet te vergeten.

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden