image

RainPharma After Oil, alle verschillen uitgelegd

Het principe is als volgt: Nadat je je gewassen hebt ga je even onder de waterstraal vandaan en smeer je je hele natte lichaam in met After Oil. Vervolgens ga je nog enkele seconden onder de stromende douchekop. Afdrogen en klaar is kees! Je huid voelt ontzettend zacht. Een bodylotion is niet meer nodig. Handig, snel en effectief.

De eerste kennismaking (Classic)
De goedkoopste in het gamma is de Classic, beschikbaar in de geur A Zest of Happiness. De formule bestaat voornamelijk uit kwalitatieve eenvoudige plantaardige oliƫn en veel voorkomende essentiƫle oliƫn. 100% natuurlijk en 100% kwalitatief, maar zonder 'speciallekes'. De perfecte kennismaking met dit originele product dat je bij andere merken niet kan vinden.

De upgrade (Superior)
Je kan ook kiezen voor een complexere variant: Superior After Oil. Deze is samengesteld uit specialere plantaardige oliĆ«n en daarom ook iets kostbaarder. Bovendien zijn er essentiĆ«le vetzuren toegevoegd en mariadistelextract. Deze After Oil is dus nog heel wat verzorgenderen ideaal voor mensen met een slechte huidbarriĆØre. Waar de Classic After Oil een gezonde huid in stand houdt, is de Superior After Oil meer gericht op huidverbetering en herstel. Een bijkomend voordeel is dat deze After Oil niet gegeurd is met essentiĆ«le oliĆ«n. Dat maakt hem geschikt voor de allerkleinsten en voor mensen met allergieĆ«n. Ben je al wat groter en heb je geen allergie? Geen nood. Voeg je favoriete essentiĆ«le olie toe. Op die manier kan je deze After Oil helemaal naar je hand zetten.

Voor luxepaardjes (Bonjour)
De Bonjour Premium After Oil is niet alleen de meest verzorgende van de drie, maar heeft ook de meest bijzondere natuurlijke geur. De natuurlijke geur is samengesteld door de beste aromatherapeuten van BelgiĆ« en wekken je in de ochtend. Voor een sterke enthousiaste start van elke nieuwe dag. Behalve de toegevoegde vetzuren en mariadistelextract, bevat dit premium product ook een bijzondere extractie van tarwekiemen. Dat is onder andere het ingrediĆ«nt dat Prebitoic Skin Lotion zoĀ bijzonder en huidherstellendĀ maakt. Om dan de bijzondere geur vooral niet te vergeten.

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.