Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
RainPharma Anti Aging Powder

RainPharma Anti Aging Powder

In de zomer schenken we extra aandacht aan de bescherming en verzorging van onze huid langs de buitenkant. Het is echter ook heel belangrijk om ook aan de binnenkant te denken. Jouw dagelijkse dosis RainPharma Anti Aging Powder is daarom onmisbaar!

Anti-Aging Powder

RainPharma Anti Aging Powder (A.A.P.) bevat 9 actieve stoffen die elk op hun manier een invloed kunnen hebben op de stevigheid en het algemene uitzicht van onze huid. De formule bevat elementen die de huid kunnen ondersteunen, gaande van de basis bouwstenen (eiwitten in viscollageen), tot co-factoren en mineralen. Om te begrijpen waarom we dit poeder samenstelden, geven we je eerst wat uitleg over wat rimpels precies zijn.

Van waar komen rimpels?

Onze huid bevat 3 stoffen die grotendeels verantwoordelijk zijn voor de vorm en stevigheid ervan: collageen, hyaluronzuur en elastine. Collageen zorgt voornamelijk voor de stevigheid, hyaluronzuur voor de hydratatie en elastine voor de elasticiteit.

Met ouder worden, wordt de afbraak van deze stoffen groter dan de aanmaak ervan. Vanaf je 30 jaar vermindert bijvoorbeeld je collageen-aanmaak met 1% per jaar. Hierdoor vermindert de stevigheid en elasticiteit van onze huid wat zich vertaalt in fijne lijntjes en die zo gevreesde rimpels.

Waarom geen crème?

Er bestaan heel wat crèmes op basis van collageen of hyaluronzuur. Maar met smeren ga je de tekorten aan deze stoffen niet kunnen compenseren. Deze stoffen kunnen, in tegenstelling tot de vaak spectaculaire beweringen, niet diep opgenomen worden via de huid.

Een stevige, gladde huid bouw je voornamelijk op van binnenuit. Met kwalitatieve cosmetica kan je verder de balans van je huid ondersteunen en deze beschermen tegen invloeden van buitenaf, maar de effectieve opbouw start dus echt van binnenuit.

Wat is A.A.P.?

Het RainPharma Anti Aging Powder, ofwel A.A.P., is een evenwichtige en doeltreffende formule met specifiek geselecteerde ingrediënten voor de opbouw en het behouden van een mooie huid. Hoe? Laten we daarvoor even de ingrediënten overlopen.

A.A.P. bevat 10 gr gehydrolyseerd viscollageen. Gehydrolyseerd betekent dat het collageen-eiwit geknipt werd tot kleinere deeltjes wat de opname aanzienlijk bevordert. Je ziet heel veel supplementen met dosissen van 2, 4 of 6 gr collageen. Onze dosis van 10 gr is een dosis die werkelijk bedoeld is om ook de huid te kunnen ondersteunen met extra collageen-eiwit bouwstenen.

Hyaluronzuur kan zeer veel water binden en helpt zo het bindweefsel om minder samendrukbaar te worden. Voldoende water drinken voor een goede hydratatie van de huid is dus ook belangrijk naast de aanvoer van de juiste bouwstenen.

MSM, glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat zijn 3 zwavelbronnen.
Zwavel is essentieel voor de zwavelverbindingen die we terugvinden in de structuur van het collageen-eiwit. Verder speelt glucosamine ook een rol in de synthese van hyaluronzuur. Collageen en hyaluronzuur zijn uiteraard 2 stoffen die we graag extra willen aanvullen tijdens onze huidkuur.

Het mineraal silicium komt ook in grote hoeveelheden voor in ons lichaam en concentreert zich vooral in onze bindweefsels zoals in de huid, haar en nagels. Hierin speelt koper een rol bij het behoud van structureel bindweefsel in huid, haar en nagels.

Tenslotte ondersteunt Vitamine C de collageenvorming voor de normale werking van de huid, maar helpt ook om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Ook, mangaan en koper hebben deze anti-oxidatieve werking.

Maar wist je dat A.A.P. ook breder inzetbaar is? Ingrediënten als die vitamine C gaan naast je huid, ook helpen bij de vorming van het collageen in je bloedvaten, botten, tanden, tandvlees, kraakbeen en bindweefsels. Ons hele lichaam is namelijk een netwerk van collageen, heel wat weefsels en organen kunnen baat hebben bij wat extra collageen aanmaak.

Hoe innemen?

RainPharma Anti Aging Powder neem je in op een nuchtere maag. Dat wil zeggen 30 minuten voor de maaltijd of 2 à 3 uur na de maaltijd. Het is een supplement dat in kuurvorm genomen wordt. Idealiter ga je voor een kuur van 6 maand, waarbij je elke dag A.A.P. inneemt. Nadien kan je die kuur uiteraard verlengen.

RainPharma Anti Aging Powder Blog

Vorig artikel Mag je shakes maken met ongezoete sojamelk?
Volgend artikel Ontvang direct 15% korting, help ons onze online aanwezigheid te vergroten.

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden