Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
_X0A0997

RainPharma Bad Olie

Een bad namen is heerlijk, vooral met zalige badolie. Je hebt dat moment echt voor jezelf genomen en hebt even kunnen wegdromen. Dan stap je uit je bad, het water loopt weg en wat blijft er achter? Een mooie vettige rand die je nog moet verwijderen met cif. 

Pure Olie gemengd

Met de badolie van RainPharma heb je dit dus niet voor. Er bestaan verschillende soorten olie: amandelolie, avocado-olie en druivenpitolie. RainPharma heeft deze verschillende soorten gecombineerd en zo ontstond de fantastische badolie. De geur is heel neutraal waardoor je zelf de olie kan verrijken met bepaalde geuren. 

Ik kies zelf altijd voor de bonjour of bonsoir olie. Heerlijk ontwaken in de ochtend of tot rust komen in de avond. Zo kan ik mijn me-time moment gaan personaliseren en aanpassen aan de sfeer waar ik me op dat moment in bevind. 

Aanvullen met essentiële olie

Tip: maak elk moment speciaal door niet aan je volledige fles RainPharma badolie dezelfde geur toe te voegen. Ideaal gebruik je één tot twee pompjes badolie verrijkt met drie tot vier druppels essentiële olie in je bad. 

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden