RainPharma Balance Box program

RainPharma Balance Box Program

Met het RainPharma Balance Box program begeleiden wij al meer dan twaalf jaar klanten naar een nieuwe start ter ondersteuning van een sterk en gezond lichaam. Ben je nieuwsgierig naar het RainPharma Balance Box Program? We nemen je mee in het verhaal!

Te mooi?

Het RainParma Balance Box programma is een programma met een eenvoudige maar rake filosofie dat een effici√ęnte en motiverende start combineert met een doordachte en haalbare langetermijnvisie. De Rainpharma shakes spelen daarbij een belangrijke rol. Het zijn geen snelle vervangmaaltijden maar handige hulpmiddeltjes op weg naar een evenwichtig eetpatroon. Ze bevatten enkel de meest kwalitatieve eiwitten, zonder cafe√Įne en gluten, zonder bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen.

Het RainPharma Balance Box Program, een nieuwe gezonde start.

Vanaf dag één kiezen we ervoor om voluit in te zetten op pure onbewerkte voeding. Om het keto-proces op gang te brengen, waarbij je lichaam zijn eigen vetten aanspreekt voor energie, schrappen we koolhydraten en dus ook fruitsuiker. Gelukkig zijn de mogelijkheden op je bord nog steeds eindeloos. Je maaltijden bestaan uit een kleurrijke waaier aan groenten en andere pure voeding. Eiwitten, zowel uit natuurlijke voeding als uit onze shakes, ondersteunen je spiermassa en behoeden je voor een jojo-effect. De kwalitatieve voedingssupplementen zetten de kroon op het werk.

Wij coachen je graag doorheen het Balance programma!

Het Balance Box Program van RainPharma is een programma op maat dat je volgt onder begeleiding van ons. Samen met ons doorloop je de drie fasen van het programma. De rol van ons is anders in elke fase maar wel cruciaal. Wij volgen je resultaten op en kijken samen met jou wat voor jou werkt en wat niet. Ook voor handige en smakelijke tips ben je bij ons aan het juiste adres. We geven motiverende complimentjes en schouderklopjes en helpen bijsturen waar nodig.

Tijdens het intake gesprek maken wij je wegwijs in het RainPharma Balance Box Program. Niet alleen de theorie en de basisprincipes komen aan bod, maar ook het praktische verloop. Zo start jij goed ge√Įnformeerd en gemotiveerd aan je programma. Na een grondige analyse van je lichaamssamenstelling bepalen we samen het doel dat jij wilt bereiken.

RainPharma Balance Program Hans weegt Kristien

Het Balance Box Programma, fase 1

De afslankingsperiode. In deze eerste fase van het RainPharma Balance Box programma werk je aan je optimaal gewicht. Door gezonde voeding te combineren met hulpmiddeltjes als RainPharma shakes en RainPharma supplementen, bereik je makkelijker je doel. Dat zorgt voor een motiverende start. Elke week kom je op controle. Wanneer je jouw vooropgesteld gewicht bereikt hebt, eindigt de eerste fase. Dat kan al na één week zijn. Deze fase duurt nooit langer dan 12 weken.

De afslankingsperiode is nog geen nieuwe levensstijl, maar een periode waarin snelheid en effici√ęntie voorop staan. Het is een kort intermezzo om je gemotiveerd te laten afslanken. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Deze periode wordt gekenmerkt door een aantal strikte regels. Tegelijk is deze eerste periode ook de meest eenvoudige: als je je aan deze simpele spelregels houdt, zijn je slaagkansen optimaal om de eerste fase met glans te voltooien. Wijk je van de regels af, dan kan het programma niet werken: er is weinig foutenmarge in deze fase.

De RainPharma shakes die je drinkt, zijn geen vervangmaaltijden. Het zijn handige hulpmiddeltjes, maar het is de bedoeling dat je daarnaast ook echt eet. Daarom starten we meteen met het aanleren van goede en het afleren van slechte eetgewoontes. Samen met ons ga je op zoek naar gezonde alternatieven en leer je bewuster eten.

Het Balance Box Programma van RainPharma, fase 2

Super! Je hebt je tijdens de eerste fase goed aan de regels gehouden en zo de afslankingsperiode met succes afgerond. Je hebt je streefgewicht bereikt, maar nu begint het pas echt. Tijdens de verzilveringsperiode schakel je in negen weken geleidelijk opnieuw voltijds over op onbewerkte, gezonde voeding. Het doel van deze fase is een evenwichtig eetpatroon ontwikkelen, zodat je gewicht stabiel blijft. Dat nieuwe stabiele gewicht is je nulpunt.

De eerste fase was een kort maar krachtig intermezzo om je overtollige vet te verbranden en daar ben je glansrijk in geslaagd. Maar het zou zonde zijn om het harde werk, waar je best trots op mag zijn, teniet te doen door in je oude gewoontes te hervallen. We willen je niet alleen helpen op weg naar de optimale gewicht, maar ook vooral motiveren om die extra's er af te houden. Tijdens het wekelijkse controlemoment bekijken we aan de hand van je resultaten voor welke voedingsmiddelen je best moet opletten.

RainPharma Balance Box Program, fase 3

Het gewicht dat we op het einde van je tweede periode vastleggen, geldt als het vertrekpunt van de laatste periode. Dat je gewicht zo nu en dan een beetje schommelt, is normaal. Zolang je jouw nulpunt niet met meer dan twee kilogram vetmassa overschrijdt, zit je op schema. Ga je toch eens uit de bocht? Dan kun je snel weer bijsturen. Door je nog 12 maanden extra te begeleiden, vergroten we de kans dat jij je nieuwe levensstijl volhoudt. Je lichaam heeft immers een half jaar tot een jaar nodig om te wennen aan je nieuwe gewicht. Daarom is het zo belangrijk om je lichaam gedurende dat jaar optimaal te voeden en te onderhouden. Je nieuwe levensstijl vormt de basis, maar ook de RainPharma voedingssupplementen zijn hierin een ideale aanvulling. Na een jaar zal je lichaam gewend zijn aan je nieuwe gewicht en wordt het ook een pak makkelijker om dat gewicht te behouden.

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.