Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
Blog_Omslag_Rainpharma_Gezichtscrèmes

Rainpharma Dagcrèmes

Sinds enkele maanden zijn er vier nieuwe dagcrèmes. Elke nieuwe Rainpharma crème bevat verschillende ingrediënten waardoor hij telkens geschikt is voor een bepaald type huid. De nieuwe crèmes beginnen allemaal met de letter F. Hoe lager het nummer, hoe minder rijk de dag- en of nachtcrème is.

Wij hebben de crèmes getest en horen regelmatig ervaringen van klanten. We schrijven deze ervaringen neer in onderstaande blog. Een uitgebreid verslag per crème kan gelezen worden door te klikken op de foto of productnaam. We willen je wel graag meegeven dat het aan te raden is deze crèmes geruime tijd te gebruiken. Het is geen magie en je huid moet eraan wennen.

F1 -  Fantastic Purifying Matte Lotion

Deze donkerkleurende crème werd ontwikkeld voor huiden die veel talg aanmaken. Een huid met veel talg blinkt heel hard en wordt ook wel acné-huid genoemd. Dankzij deze crème krijgt de huid een matter huidgevoel met minder onzuiverheden. De donkere kleur is aanpassen maar heeft absoluut geen effect op gelaatskleur.

Velen onder ons die last hebben van puistjes, een onzuivere of glimmende huid raden we aan deze crème te gebruiken. Je krijgt een instant zuivere, matte look maar gaat toekomstige problemen voorkomen. De matte look komt door de natuurlijke kleipoeders. Tal van plantaardige extracten alsook plantaardige ingrediënten zoals zwarte komijn, guava, kalamanski, zink en rozemarijn zorgen voor een natuurlijk evenwicht. F2 -  Friendly Silky Soothing Cream

Deze Rainpharma crème is al iets meer uitgebreid dan de Rainpharma F1. Deze crème heeft geen essentiële olieën waardoor het een aangename natuurlijke dagcrème is. Omdat er geen essentiële oliën inzitten, kan hij toegepast worden op de meest gevoelige huid. Dankzij het neutrale aspect van deze crème kan je huid minder gevoelig worden tegen invloeden van buitenaf want laten we eerlijk zijn, deze invloeden worden met de dag erger en erger. Zeker nu de winter er terug aankomt. Specifiek om die invloeden van milieuverontreiniging tegen te gaan, werder er flavonoïden toegevoegd. 
De geur van deze Rainpharma dag en nacht crème is neutraal. De kleur is mosterdachtig, waar je net zoals bij de F1 niets van merkt op je aangezicht. 

 

 

F3 -  Fabulous Day & Night Moist

Dit is een goed uitgebalanceerde crème voor een normale tot lichte droge huid. Het is een natuurlijke en plantaardige gelaatscrème die ervoor zorgt dat het vocht in de huid blijft zodat je huid soepel blijft. We kunnen je een ellelange lijst geven met plantaardige ingrediënten maar dat gaan we niet doen want ook deze is 100% plantaardig.
De reden waarom deze crème het vocht vasthoudt, is omdat er tarwekiemolie aan toegevoegd is. Alsook vitamine E die ervoor zorgt dat je huid verzacht. 
Het is een cijfer hoger dan de F2 omdat hier wel essentiële oliën aan toegevoegd zijn. De geur is niet heel fel maar eerder zacht. 

 

 

F4 -  Full Force Moiusturizing Balm 

Deze meer luxueuze dag- en nachtcrème geeft je huid een instant zijdezacht gevoel. Deze crème wordt verrijkt met essentiële vetzuren alsook het vegan alternatief voor hyaluronzuur en wolvet. De rainpharma gelaatscrème legt een hydraterend laagje waardoor deze ideaal is voor de "oudere" of extreem droge huid. Ook hier werden weer geen essentiële oliën aan toegevoegd maar wel bloemenwater uit geraniums voor een subtiele geur. Deze dag- en nachtcrème is geschikt voor de meest reactieve huid. 

 

F - Faithful Face Guard

Het moet gezegd worden, dit is Hans en mijn favoriete crème. Stappen we in de auto en merken we op dat de crème niet op ons gezicht is, dan stappen we uit, gaan we terug naar binnen en brengen we hem aan. Deze crème is gewoon fantastisch!

Het sleutelingrediënt van deze zijdezachte, niet klevende formule is een extract uit rode alg dat volledig natuurlijk verkregen wordt. Het is volledig bio-afbreekbaar en afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Als een krachtig, natuurlijk schild beschermt het je huid tegen oxidatieve schade (vrije radicalen), ontstekingen, ongewenste bacteriën, roodheid en schade door straling van de zon. Doordat fijne lijntjes – weliswaar tijdelijk – vervagen en je huid tot 20% minder ruw wordt, krijg je een instant glamour-effect.
Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden