Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
_X0A6088 kopie

Rainpharma dieet: 5 belangrijke tips

Het Rainpharma Dieet wordt gemakkelijk en plezant met de 5 tips die ik in deze blog voor jou graag op een rijtje zet. Je wil toch niks liever dan snel afvallen met zo weinig mogelijk moeite? Zonder al te veel in te boeten aan levenskwaliteit? Hoe je dat moet aanpakken, vertel ik je in deze blog.

Tip 1: Maak een paar shakes per dag met ongezoete amandelmelk

Een Rainpharma shake wordt meestal gemaakt met water. Dat is ook het advies van Rainpharma voor tijdens het Rainpharma dieet. Maar als afwisseling kan je je shake ook klaarmaken ongezoete amandelmelk of sojamelk. Op die manier zal je een meer verzadigd gevoel overhouden. En dus langer en makkelijker kunnen doorgaan tot je volgende shake of maaltijd. Opgelet! Een klein addertje onder het gras. Meer hierover in deze blog.

Tip 2: Eet elke dag opnieuw jouw favoriete schotel

Ikzelf ben bijvoorbeeld verzot op ratatouille. Toen ik destijds het Rainpharma dieet volgde, maakte ik voor mezelf een grote ketel ratatouille voor een hele week. Uiteraard rekening houdend met de aanbevolen hoeveelheid groenten. Toen ik ’s avonds thuiskwam, zette ik mijn afgewogen portie in de microgolfoven. En een paar minuten later was mijn diner klaar. De ene keer nam ik er een shake bij. De andere keer een afgekookte of gegrilde kipfilet. En zo voelde het Rainpharma Dieet zeker niet als een straf voor mij.

"Toen ik destijds het Rainpharma dieet volgde, maakte ik voor mezelf een grote ketel ratatouille voor een hele week."

Tip 3: Proef eens iets wat je voordien niet lustte

Misschien lust jij ook geen champignons, net als ik. Of rode kool. Mogelijk proefde je nog nooit venkel. Dan raad ik je aan om het toch eens te proberen in de loop van je Rainpharma Dieet traject. De kans is groot dat je het zal weten te appreciëren. Ook al was dat voor kort nog niet het geval. Je smaak verandert immers tijdens het Rainpharma Dieet.

Of ben je geen thee-drinker? Dan kan je van de gelegenheid gebruik om het nu toch eens een kans te geven. Je zal versteld staan van de rijkdom van de wereld van thee.

Tip 4: Schaf je een soepmaker aan

Tegenwoordig hoor ik veel enthousiaste verhalen over de Thermomix. Een slaatje in een handomdraai. Een heerlijke kom soep in no time. Enzovoort. Zelf hebben wij nog geen Thermomix (nogal duur, toch?) Maar als ik hoor welke de mogelijkheden zijn, zou ik toch beginnen twijfelen. We hebben allemaal weinig tijd. En als we op Rainpharma Dieet zijn, mogen we het ons zeker gemakkelijk maken.

Tip 5: Liever een pudding voor de TV?

Halveer de hoeveelheid water of ongezoete plantaardige melk die gebruikt om een shake te maken. Maak ’s ochtends een shake klaar. En laat hem de hele dag in de koelkast staan. ’s Avonds voor de televisie kan je je laatste shake van de dag als dessert nemen in de vorm van een heerlijke pudding. Mijn favoriet: meng de Rainpharma shake Milk Chocolate smaak met Alpro Roasted Almond Unsweetened. Zalig voor tijdens je Rainpharma dieet.

"Het Rainpharma Dieet wordt gemakkelijk en plezant!"

Nu is het aan jou!

Heb jij zelf ook al geëxperimenteerd? En heb je misschien een interessante tip voor ons (ja wij diëten ook wel eens) of voor onze volgers? Deel het in de box hieronder.

Stuur ons jouw geheime recept of truc via e-mail. En wie weet publiceren we hem in onze besloten Facebook-groep voor alle Rainpharma Dieet volgers.

Vorig artikel Rainpharma Bestsellers

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden