IMG_2897

Rainpharma Mechelen … met DJYM!

Bij DJYM zijn we online aanwezig, omdat het voor jou nu eenmaal makkelijk is om Rainpharma via de webshop te bestellen of om coaching op afstand te volgen. Maar die focus op het digitale betekent natuurlijk niet dat we onze fysieke winkel niet belangrijk vinden! We doen er alles aan om het gezellig te maken in de Museumstraat in Antwerpen; we hebben in de zomer van 2015 een pop-up in Knokke gehad; en in 2016 hebben we een jaar lang een Rainpharma Mechelen-winkel uitgebaat. Tijd om herinneringen op te halen aan onze tijd bij de Maneblussers … 

Rainpharma Mechelen: een topidee

Voor onze Rainpharma Mechelen-winkel selecteerden we een pand in de Graaf van Egmontstraat met voldoende parkeergelegenheid. Je kon er niet alleen terecht voor de Rainpharma Startboxen, de Rainpharma-shakes en -supplementen, maar ook voor het gamma van Lignavita en enkele sportvoedingsproducten. Jullie vonden massaal jullie weg naar onze winkel in Mechelen, maar na een jaar besloten we dat we toch op Antwerpen wilden focussen, omdat dat organisatorisch nu eenmaal makkelijker was.

rainpharma mechelen

Rainpharma kopen op onze webshop

Natuurlijk wilden we onze Rainpharma-fans in Mechelen niet in de kou laten staan. Daarom werd 2016 ook het jaar waarin we onze webshop een grondige facelift gaven en nog gebruiksvriendelijker maakten. We blijven onze shop en service trouwens optimaliseren. Zo verzenden we je producten dezelfde dag nog als je voor 16.00 uur bestelt. En zo bieden we sinds kort extra locaties aan om je bestellingen op te pikken. Concreet kun je kiezen uit 6.000 bpost-, 4.000 DPD- en 1.400 Mondial Relay-servicepunten. Uiteraard leveren we ook gewoon aan huis!

Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.