Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
Rainpharma Shakes

Rainpharma Shakes

Je kan er niet naastkijken, de RainPharma shakes zijn ongelooflijk populair. Hoe komt dit? Ze zijn lekker, kwalitatief uitstekend en zuiver en glutenvrij! Er zijn tal van verschillende kwaliteiten eiwit. Bij de Rainpharma shakes is enkel de beste kwaliteit van eiwit gebruikt. Sporters grijpen vaak naar grote schreeuwerige potten maar eens ze een Rainpharma shake als recuperatie gebruikten, merken ze echt wel het grote verschil. 
Binnen de categorie Rainpharma shakes zijn er vijf verschillende soorten van shakes. In deze blog leggen we ze je graag uit. 

Rainpharma Shakes

Premium RainPharma Shakes

Bijvoorbeeld, de Golden Shake. You love it or you hate it! Deze shake is smaakloos en heel zuiver. Het is mogelijk deze Rainpharma shake puur te drinken of te mengen in een zelfgemaakte smoothie of in verse soep. MAAR, verwarm het eiwit niet boven de 70 graden want dan is de structuur van het eiwit stuk. Deze shake is niet gezoet en bevat 17 porties per bus. Ook ideaal voor vegetariërs

Classic RainPharma Shakes

Samengevat: de lekkerste shakes, beschikbaar in 10 verschillende smaken. Wie al bezig is met 100% pure voeding en gewoon is aan neutrale of bittere smaken, kan zijn gading hier vinden. Deze Rainpharma shakes zijn minimaal gezoet met sucralose en zijn heel vezelrijk waardoor super qua samenstelling. De eiwitbron is wei waardoor deze shakes ook voor vegetariërs geschikt zijn. De potten bevatten 17 porties telkens drie schepjes per portie. 

Vegan RainPharma Shakes

Vegan shakes met een pure en zuivere smaak en niet overzoet. De shakes smaken zowel bitter, zoet als zout. Plantaardige shakes zijn vaak niet echt lekker maar van deze Vegalicious peanut shake blijf je gewoon drinken! De shake werd gezoet met stevia en bevat 15 porties per pot.

Soja RainPharma Shakes

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van soja shakes. Vaak zijn deze op basis van genetisch gemanipuleerde soja. Wél, deze Rainpharma Soja Shake niet. Deze shake op basis van soja dat NIET werd opgeslagen in aluminium vaten geeft je een dikkere, romigere textuurt en heeft een soort granensmaak. De shake is beschikbaar in vanille en chocolade en bevat geen aspartaam of Acesulfaam-K maar gewoon een klein beetje sucralose voor een top smaak!

Stevia RainPharma Shakes

Deze shakes hebben een ietwat bittere smaak omdat ze lichtjes gezoet met stevia zijn. De sterke koffie smaak en een niet bittere chocolade smaak. Dus, ideaal voor mensen die al een stapje verder zijn en niet houden van zoet. 

 

Rainpharma Shakes

 

Vorig artikel Rain Pharma dieet ervaringen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden