Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
Rainpharma shakes kopen

Rainpharma shakes kopen

Classic Rainpharma shakes kopen (glutenvrij en lactose-arm)

Om te beginnen zijn er de classic Rainpharma shakes. De meest populaire hiervan is de Milk Chocolate. Dit zijn alle meest gewone, meest courante smaken van de Rainpharma shakes. Ga jij voor de eerste keer Rainpharma shakes kopen? Begin dan met de Classics. Later kan je verder op ontdekking gaan en een vegan shake of een premium shake proeven.

Rainpharma Vegan Shakes kopen? Ze zijn volledig gluten- en lactosevrij!

Ten tweede zijn er de vegan shakes. De vegan Rainpharma shakes zijn gemaakt voor mensen die absoluut geen lactose verdragen. Alle Rainpharma shakes zijn nagenoeg lactose vrij. Maar als je absoluut geen lactose verdraagt, en je wil tegelijk ook koemelk-eiwit vermijden, dan kan je kiezen voor deze veganshakes.

We hebben er twee die gebaseerd zijn op soja-eiwit: de Vegan Vanille en de Vegan Chocolate. Daarnaast hebben we nog één variant gebaseerd op een erwtenisolaat. Met de smaak 'peanuts'. Deze noemt de Vegalicious Peanut.

Je kan ook de Premium Rainpharma Shakes kopen. Die zijn gezoet met stevia.

Tot slotte hebben we onze premium shakes: de Raw Chocolate en de Colombian Coffee. Dit zijn twee varianten van de classic shakes, maar er is een andere zoetstof gebruikt namelijk stevia. Terwijl het bij de meeste Rainpharma shakes gewoon sucralose is.

Als je de smaken graag wil proeven, kom dan eens langs in de winkel. We hebben alle smaken staan en we laten je graag proeven.

Rainpharma shakes kopen

 

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden