Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
DSC06106 kopie

RainPharma shakes: voor iedereen, voor elke dag

Voor sporters

Ben jij een fanatieke sporter? Dan kunnen RainPharma shakes je ondersteunen. Ze zijn rijk aan eiwitten die bijdragen tot de groei en het behoud van je spiermassa.

Voor senioren

Ben jij ouder dan 55? Onze eiwitbehoefte neemt toe op latere leeftijd. RainPharma shakes zijn een handig hulpmiddeltje om extra eiwitten in te nemen. Die helpen je spiermassa te behouden en dragen bij tot de instandhouding van sterke botten.

Voor een stralende huid

Wil jij een mooie huid? Eiwitten bestaan uit verschillende aminozuren die de bouwstenen zijn van onze cellen en dus ook van onze huid. Eén RainPharma shake levert ongeveer 20 gram eiwitten. Onze shakes kunnen daarom mee ingezet worden in een totaalprogramma dat bijdraagt tot een stralende huid. Wij vertellen je er graag alles over!

Als tussendoortje

Vind je het moeilijk om te weerstaan aan tussendoortjes? Probeer je ongezonde snacks eens te vervangen door een RainPharma shake.

Als snel ontbijt

Vind je het moeilijk om tijd uit te trekken voor een gezond ontbijt? Een RainPharma shake kan een makkelijk en snel alternatief zijn. Al blijven we je aanmoedigen om tijd te nemen voor een volwaardig gezond ontbijt. Shakes zijn immers geen maaltijdvervangers.

Voor vegetariërs en veganisten

Kies jij (voornamelijk) voor plantaardige voeding? RainPharma shakes op basis van wei-proteïne zijn geschikt voor vegetariërs. Onze shakes met soja-, erwt- of rijstproteïne zijn zelfs vegan. Door ze te mengen met noten, pitten, zaden, vers fruit en plantaardige melk bouw je een gezonde, evenwichtige maaltijd op.

Wil je onze shakes graag eens proeven vooraleer aan de slag te gaan? Dat kan. Spring eens binnen in de winkel. Wij maken met plezier een shotje voor je klaar.
Of bestel een rainpharma shaker en vermeld in het veld "opmerkingen" van welke 2 smaken je graag een portie ontvangt. (Ja, aan deze handige shaker kunnen we een extra portie poeder toevoegen in het potje wat onderaan je shaker komt te zitten)

 

Vorig artikel Rain Pharma dieet ervaringen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden