Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
RainPharma SOS Barrier Face Repair - Uitzonderlijke Huidverzorging

RainPharma SOS Barrier Face Repair - Uitzonderlijke Huidverzorging

Eén van de meest spectaculaire producten uit het RainPharma gamma is RainPharma SOS Barrier Face Repair Rescue. We leggen je graag uit waarom.

Het geheim achter RainPharma SOS Barrier Face Repair Rescue

Toen RainPharma Prebiotic Skin Lotion werd gelanceerd, viel die meteen in de prijzen. Het product won een Beauty Award. Een beetje later doken op Instagram overal foto's op van mensen die Prebiotic Skin Lotion niet alleen op hun lichaam maar ook op hun gelaat smeerden. Dat waren mensen met ontstoken acné, eczeem, rode vlekken, extreem droge plekken... en ook verschillende foto's van baby'tjes die geholpen werden door het gebruik van Prebiotic Skin Lotion. Allemaal leuk om te zien en te lezen. Alleen is Prebitic Skin Lotion niet geformuleerd om op het gelaat te gebruiken. Prebiotic Skin Lotion maakt bovendien deel uit van onze Aromatherapy Essentials lijn en bevat essentiële oliën in een dosering die niet geschikt is voor het gelaat of voor baby's.

RainPharma herformuleerden dit product voor het gelaat. Ze lieten de essentiële oliën volledig achterwege zodat het ook door mensen met een extreem gevoelige en reactieve huid kan worden gebruikt. Bovendien doseerden ze de actieve stoffen net iets hoger voor extra kracht.

Welke disbalans ook op de huid, RainPharma SOS Barrier Face Repair Rescue is altijd jouw nummer één om uit te proberen met je klant. We adviseren om gedurende minstens 7 dagen elke dag het gelaat mild te reinigen en vervolgens als enig ander product SOS Barrier Face Repair Rescue te gebruiken, enkele malen per dag. Als de resultaten goed zijn kan je of dit proces nog een tijdje volhouden of beginnen combineren met het volledige abcdef stappenplan.

Versterk en herstel je huidbarrière met SOS Barrier Face Repair Rescue

SOS Barrier Face Repair Rescue is een uitzonderlijke formule op basis van actieve kalmerende plantaardige ingrediënten. De watervrije makkelijk smeerbare dunne lotion helpt de complexe natuur van de huid een handje door de goede bacteriën te ondersteunen en een fluweelzacht beschermend laagje op de huid te leggen. Dit draagt bij tot het verminderen van de zichtbare tekenen van een problematische huid en ondersteunt de huid om weerbaarder te worden tegen invloeden van buitenaf.

Krachtige ingrediënten voor een weerbare huid

Enkel de allerbeste ingrediënten waren goed genoeg voor deze verlichtende formule. RainPharma SOS Barrier Face Repair Rescue bevat een perfecte mix van kostbare, slimme natuurlijke ingrediënten zoals essentiële vetzuren, alpha-glucanen, polysacchariden en premium extracten uit paddenstoelen, riet, saffloer, thee, lijnzaad en magnolia. Daarbij voegde RainPharma natuurzuivere boters en oliën zoals monoïboter, sheaboter, mangoboter, rozenbottelolie, jojoba- olie, duindoornolie, arganolie, teunisbloemolie en tarwekiemolie. Omdat we deze bijzondere formule speciaal voor de meest gevoelige huid ontwikkelden, speelden we op zeker en voegden geen druppeltje essentiële olie toe. Daardoor heeft deze lotion een neutrale, lichtzure geur maar die verdwijnt gelukkig snel.

Gebruikstips: Hoe SOS Barrier Face Repair Rescue te Integreren in je Huidverzorgingsroutine

Deze 'ultra repair' lotion kan door elke RainPharma fan regelmatig worden ingezet in kuurvorm om de balans van de huid te herstellen en te versterken. Het resultaat is een meer egale huidtint, een jeugdigere uitstraling en een goede weerstand. Wanneer heb jij de laatste keer jouw huidbarrière aandacht geschonken? Tijd voor een nieuwe kuur! Bij een droge huid kan hij een tijdlang onder de dag- en nachtcrème worden aangebracht.

RainPharma SOS Barrier Face Repair Rescue is een ongeëvenaarde lotion die het gelaat verzorgt, beschermt en kalmeert en de huid zijdezacht maakt.

RainPharma SOS Barrier Face Repair Rescue

Vorig artikel 10 Tips voor een Gezond Zomerdieet - Geniet van de Zon en Blijf in Vorm!
Volgend artikel RainPharma Virgin Mojito, geniet van verfrissing en verwennerij

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden