Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
RainPharma Spring Shopping Days

RainPharma Spring Shopping Days 2023

Het feest kan beginnen! De RainPharma Spring Shopping Days 2023 zijn er bijna en dat betekent dat je jouw favoriete RainPharma producten kunt shoppen met fantastische kortingen. Het evenement start op 18 maart en eindigt op 21 maart. Of je nu liever in de winkel of online via onze webshop shopt, het kan allemaal tijdens deze actie!

Wat kun je verwachten tijdens de RainPharma Spring Shopping Days 2023?

Veel, heel veel zelfs! Je krijgt 21% directe korting op alle producten, behalve de family packs van supplementen. Dat betekent dat je de kans krijgt om jouw favoriete producten te shoppen met gigantisch voordeel.

Tijdens de RainPharma Spring Shopping Days 2023 zijn er niet alleen fantastische kortingen, maar ook virtuele bloemen te verdienen. Voor elke aankoopschijf van 50 euro na korting aan deelnemende producten, ontvang je een mooie (virtuele) bloem. En wat is er nog leuker dan bloemen verzamelen? Bloemen verzamelen voor een fantastisch RainPharma Spring Shopping Day Mandje geproduceerd door de vrouwen van het project van Tales By Solid!

RainPharma werkt dit jaar samen met Tales By Solid, een organisatie die zich inzet om vrouwen in landen in volle ontwikkeling aan werk te helpen. Het project in Kenya dat ze steunen, wordt door RainPharma gesponsord. Dus niet alleen krijg je fantastische deals, maar je steunt ook nog eens een goed doel!

RainPharma Spring Shopping Days Tales By Solid

Er zijn vier verschillende maten manden en elke mand kan worden gekocht voor een bepaald aantal bloemen. Het is super simpel, hou de afbeelding in de gaten en je weet precies hoeveel bloemen je nodig hebt voor elke mand. Dus, start met shoppen en verzamel zo veel mogelijk bloemen voor jouw perfecte RainPharma Spring Shopping Day Mandje!

RainPharma Spring Shopping Days mandjes

  • 50 euro na korting (1 bloem) ? Dan ontvang jij de mand van 9 cm diameter.
  • 150 euro na korting (2 bloemen) ? Dan ontvang jij de mand van 13 cm diameter.
  • 250 euro na korting (5 bloemen)? Dan ontvang jij de mand van 18 cm diameter.
  • 350 euro na korting (7 bloemen)? Dan ontvang jij de mand van 28 cm diameter.

De kleine mand kan je maximum één keer scoren. De RainPharma Spring Shopping Days manden zijn zo populair, dat de manden snel op kunnen zijn omdat RainPharma ons niet toelaat onbeperkt mandjes te voorzien.

Maar geen zorgen, ook als ze op zijn, kan jij nog steeds profiteren van de fantastische 21% korting op al jouw favoriete deelnemende RainPharma producten. Dus waar wacht je nog op? Laat je verrassen door de verrukkelijke deals tijdens deze Spring Shopping Days!

Jouw verlanglijst doorgeven?

Het is zo simpel! Heb jij je oog laten vallen op een aantal RainPharma producten die je wil aankopen aan 21% directe korting? Stuur dan gerust je verlanglijst door naar johan@djym.be of naar Johan zijn mobiel nummer 0499 32 17 26. Stuur ons een opsomming of een printscreen van je gevulde winkelwagen met al jouw favoriete producten.

Maar vergeet niet om te vermelden of je de producten thuis bezorgd wilt hebben of dat je ze wilt komen ophalen in onze nieuwe boetiekwinkel. Kies je voor levering? Dan vertrekt je order ten vroegste op vrijdag 17 maart. 

Bezorg jij ons je verlanglijst voor 14 maart, dan ontvang je nog een extra geschenk van 21 euro!

Snuister dus gerust door onze webshop en bezorg ons je verlanglijst dus voor 14 maart.

We staan klaar om je te helpen bij het vervullen van al jouw wensen! Laten we deze RainPharma Shopping Days 2023 samen vieren! 😃

Tot snel!

Johan en Hans

Vorig artikel RainPharma Zonnecrème: een natuurlijke bescherming tegen de zon
Volgend artikel RainPharma Shampoo: kies de juiste formule

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden