Doorgaan naar inhoud
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
🌞 1 Gratis Colombian Black Pottery bij aankoop van 1 liter Rainpharma producten in bruine flessen | SHOP NU
_X0A0816 kopie

Rainpharma Water Relax - Magnesium

Mogelijk heb jij ook last, net als ik, van rusteloze benen. Wel, dan is de Rainpharma water relax een oplossing voor je. 

Rainpharma water relax

Onze Rainpharma water relax is een Rainpharma voedingssupplement gebaseerd op vijf verschillende magnesiums. Dat zijn op dit moment de best opneembare magnesiums die je kan vinden op de markt. Deze magnesium gaat ervoor zorgen dat je lichaam gaat ontzuren, ontwateren en gaat ontlasten. Het is ook een populair supplement voor de mensen die last hebben van constipatie.

Als je bezig bent met het Rainpharma dieet, gaat de Rainpharma water relax je lichaam ontzuren. Het Rainpharma dieet is een eiwitdieet en bij een eiwitdieet gaat je lichaam altijd verzuren.

Wat is de aanbevolen hoeveelheid?

De normale aanbevolen hoeveelheid per dag is één tablet. De mensen die bij ons starten met het Rainpharma dieet en die last hebben van constipatie, gaan we gemakkelijk naar twee, drie tabletten water relax per dag brengen. Mogelijk tot zes tabletten per dag.

We hebben twee verpakkingen. We hebben een verpakking van 120 tabletten en ook een voordeelverpakking van 320 tabletten. Hiermee heb je altijd een voordeel van 25%.

Hoe neem ik ze in?

De Rainpharma water relax tabletten zijn redelijk groot waardoor ze niet gemakkelijk doorslikken. Veel mensen doen dit op een foute manier. De meest spontane manier om tabletten in te slikken is vaak gewoon hoofd achteruit en dat is nu net niet juist. Daarmee ga je je strottenhoofd sluiten. De beste manier is je hoofd naar voren te buigen en dan gaat het veel gemakkelijker. Beetje contradictictorisch maar het is wel zo. 

Ik zou zeggen: als je net zoals ik last hebt van rusteloze benen, bijvoorbeeld als je 's avonds voor tv ligt en je weet met je benen geen weg: neem je één tablet water relax en binnen het kwartier zijn je krampen opgelost.

Ik wil graag nog meer weten!

Wil je graag meer weten over de Rainpharma water relax, wil je graag meer informatie van mij? Spring binnen in onze zaak, wij helpen je heel graag. Ook altijd telefonisch beschikbaar via 03 237 91 49. 

Vorig artikel Rain Pharma dieet ervaringen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden