Doorgaan naar inhoud
🌞 Tot 30 juni gratis toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
🌞 Tot 30 juni toilettas bij aankoop van €100 RainPharma producten | SHOP NU
shutterstock_379552900

Rainpharma dieet ervaring: Een nieuwe Louis!

 

DJYM rainpharmadieet ervaring LOUIS VOORDJYM rainpharmadieet ervaring LOUIS NA


Een nieuwe Louis!

Ben jij op zoek naar ervaringen of getuigenissen van mensen die het Rainpharma Dieet bij ons volgden? Dit is het mooie verhaal van Louis uit Kontich, jongvolwassen en student. Louis verloor 12 kilogram puur vet op 8 weken.

Een haalbaar afslanktraject op maat

De mama van Louis was al een tijdje bezig met een Rainpharma dieet op maat bij DJYM. Op een dag kwam haar zoon mee voor wat morele steun. Geprikkeld door de resultaten van zijn moeder, ging Louis ook even op onze weegschaal staan. Dat bevestigde wat hij al langer aanvoelde… Louis had overgewicht. Hij greep zijn kans, en samen stippelden we een haalbaar afslanktraject voor hem uit.

Al maanden stabiel

Vandaag weegt Louis 12kg minder. Hij doorliep de afslankingsperiode met veel motivatie en werkte ook de 9 weken van stabilisatie vlekkeloos af. Intussen is zijn gewicht al maanden stabiel. De foto’s liegen er niet om… 

Zelf voelt Louis een heel groot verschil. Hij is fitter en energieker. Zijn kleren passen terug. En hij is ook als persoon geweldig opengebloeid.

Schoonheid ook vanbuiten

Louis is Johan erg dankbaar voor het feit dat hij hem bewust maakte van zijn gezondheidsrisico’s. Het Rainpharma Dieet was een leerrijke ervaring. Inmiddels startte hij ook met een huidkuur van Rainpharma. 

Proficiat, Louis! 

Vorig artikel “Gezond BMI en bewuster omgaan met voeding”: Rebecca’s RainPharma-dieet

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden